obbo.jpg
Listhaug er fly forbanna over sammenligningen med Trump
Den amerikanske avisa Washington Post postet denne uken en artikkel der den norske integreringsministeren Sylvi Listhaug ble sammenlignet med den aldrende amerikanske presidentkandidaten Donald Trump, men det fikk Listhaug til å tenne i bånn, som spredde seg gjennom kroppen til det nådde munnen.

Hun tar nå et kraftig oppgjør med amerikansk presse, som hun påstår er ynkryggede pingler og puddinger, tvangsforet på barnegrøt og dadler.

- Ser jeg ut som Trump? spør hun retorisk.

Listhaug føler seg dypt krenket av at noen våger å sammenligne henne, den fagre beinharde vikingen, med en syttiåring som må ha beskyttelse for å tale, noe hun aldri kunne tenkt seg.

- Jeg ser faktisk fram til at noen er så dumme at de angriper meg under en tale, for da blir det statuert et eksempel for historiebøkene, lover Listhaug, før hun former ordet SV lydløst med de sexy leppene og smiler.

Den eneste sammelingningen med Trump hun er enig i, er fargen på håret, men ikke frisyren og fasongen.

- Det ser jo ut som en ravn har begynt på et reir, ler Listhaug, og prøver den nysmidde vikinghjelmen hun har fått i gave av Soldiers of Odin.

Hun innrømmer likevel at Trump har noen gode poeng, for eksempel dette med å gjøre America great again, som han mest sannsynlig har stjålet av Great Britain, som burde få det tilbake. Også dette med å bygge en mur, mener Listhaug er en god ide, men at Trump tenker for smått.

- Hva er vitsen med kun én mur om den ikke går hele veien?

For Listhaug, som er bonde med egen gård, vet alt om inngjerding for å holde rev, ulv, gaupe, bjørn, eveneveike blodrøde journalister og annet avskum på rett side, og røper at hun allerede har sendt tegninger og spesifikasjoner på en vellykket skigard til Trump.

Hun tror personlig at det var siste gang en amerikansk avis tråkket så til de grader i kålåkeren at de sammenlignet henne med en gamling, og lover samtidig i Odins navn at neste avis som prøver seg på en sammeligning med Trump, vil få uventet besøk.

- Blood Eagle, så vil ikke det gjenta seg flere ganger, sier Listhaug, kikker lengselsfullt på sverdet på veggen og bildet av Lagertha på skrivebordet.