Untitled-1-Recovered-Recovered-Recovered-Recovered-Recovered-Recovered-Recovered-Recovered.jpg
The Big Bang Theory - den brutale sannheten
Den amerikanske TV serien The Big Bang Theory, som seere over hele verden har ledd av i nå ni sesonger, viser seg å ha en helt annet opprinnelse enn tidligere antatt.

I vår nye revolverjournalistserie basert på Magnum 45, avslører våre gravende journalister at sand er utrolig vanskelig å grave i om den er tørr.

Det viser seg nemlig at hele serien er basert på en kameratgjeng i Sverige, og ikke i USA, som verden har blitt forledet til å tro.

Sheldon Cooper, som i serien spiller den eksentriske astrologen Sheldon Cooper, heter i det virkelige liv Snorre Carlsson, og kommer fra Stockholm. Han er mest ukjent for å komme med fakta, som i serien, noe som har ført til utallige arrestasjoner med medfølgende politivold og mishandling. Deretter har diskusjoner med politiet som oftest ført til forlenget fengsling, ettersom politiet alltid går tom for argumenter.

Det venstreekstreme norske nettstedet Vepsen, hadde i 2001 en lang artikkel på over 200 ord om Carlsson, som dronningvepsen Tor Bach kalte en høyreekstrem islamofob rasistnazist som var “helt på jordet”. Det var etter at Carlsson, med det samme han hørte at ordene “Halv Akkar” (svensk medias betegnelse for “Allahu Akbar” red.) var blitt ropt i det ene flyet i New York, skrev et leserinnlegg i Aftonbladet, der islamister fikk skylden. Det førte også umiddelbart til en brutal arrestasjon, men Carlsson ble løslatt etter omlag 2 timer, om enn noe skamslått, da det viste seg at han som vanlig hadde rett.

Som i TV serien bor han sammen med Leonard Hofstadter, eller som Leonard heter i Sverige, Lennart Hansson. Han er i det virkelige liv ansatt på samme sted som Carlsson, hos staten. For som arbeidsledige kan de to sitte hjemme hele dagen, filosofere og spille Playstation. Hansson har så langt unngått arrestasjoner, mest fordi han ikke våger å gå ut, men også fordi han er døvstum, blind og mørkredd.

Rajesh Koothrappali, som i serien er inder, heter Muhammed al-Kolla i Sverige, og kommer fra enten Syria, Afghanistan eller Pakistan. Selv om han på Facebook opplyser at han er 43 år, påstår han at det er oppdiktet og overdrevet og at han mest sannsynlig kun er 14. Det til tross for at hans egen far, hans 89 onkler og 17 brødre gratulerte ham med 43 års dagen i Desember, der de samtidig også kommenterte og skrøt av det snart halvmeter lange skjegget. Han har, som i serien, store problemer med å takle kvinner. al-Kolla kan verken snakke med kvinner eller håndhilse om han ikke har røkt crack, satt et skudd eller bedt Allah sårt om tilgivelse på forhånd. Den farlige pedofilidømte voldtektsforbryteren er utvist fra Sverige hele åtte ganger, men har ignorert alle utvisningsordrene, noe som har ført til at politiet og Migrasjonsverket nå har gitt opp.

Penny, som i serien ikke har etternavn, har heller ikke det i Sverige. Hun kalles bare Pernille, bor i en nedslitt leilighet i samme blokk som Carlsson og Hansson, og tar i mot kunder mellom 09.00 og 18.00. Pernille sier at hun alltid har hatt en drøm om å kunne jobbe med hendene og at drømmen nå har gått i oppfyllelse. Hun må brått avbryte intervjuet da en ny kunde ringer på.

Bernadette Rostenkowski, som i serien spiller kona til Howard Wolowitz, heter i det virkelige liv Beate Johansson. Hun er den eneste med en ordentlig jobb, og jobber som utkaster på baren Tre Kronor i Gøteborg. Med sine vel 120 kg og en høyde på 2,05, er hun fryktet av alle, selv politiet og forsvaret.

Sheldons kjæreste, Amy Farrah Fowler, er egentlig en småfeit finsksamisk transvesitt. Han heter Arto Jukka Fokkalokka, er finsksvensk statsborger og går som regel rundt med både samekniv, BH og tanga. Men i motsetning til i serien, tåler ikke Fokkalokka og Carlsson trynet på hverandre. For som Sheldon ville ha sagt: “Det forholdet ville ha vært svært usannsynlig.”

Howard Wolowitz, som spiller jøde, er av naturligvise og selvforklarende grunner oppdiktet.

Følg med i neste episode, da vi setter fokus på moskeer i Nord Korea, og spør de tidligere avhopperene, Sum Ting Wong, og Tai Ni Po Ni, hvor landet ligger.