Untitled-1-Recovered-Recovered-Recovered-Recovered-Recovered-Recovered-Recovered-Recovered.jpg
Israel og Hamas slutter varig fred
Fredsinitiativet som nå har trådt i kraft, er et resultat av et fem år gammelt veddemål mellom Netanyahu og Mohammed Hassan al-Jihadi, og ble foreslått av Obama:

Hundekamp.

Reauters skriver at de tre, sammen med Putin, møttes i en skrinlagt terrorist-tunnell i Gaza for fem år siden, der planen for fred ble spikret over en ti-liters bøtte Falafel som al-Jihadi hadde tatt med.

- Obama trodde først det var håndgranater og ble så blek at man kunne tro han hadde hvit mor, ler Putin.

הנה אתה, אתה אידיוט! sa Netanyahu, mens al-Jihadi svarte med enda rarere krusseduller når de møttes, noe Obama ikke forsto millimeteren av.

Kan vi holde oss til engelsk takk, og ikke det kråkespråket, sa Obama, begynte å legge fram planen.

- Hør, den begynner å se skikkelig bad ut den CV’en min nå, uten en eneste vellykket fredsoperasjon “whatsoever” etter den der tåpelige fredsprisen, sa Obama, og kikket stygt på Putin som fniste.

- Derfor foreslår jeg at dette Palestina-stresset avgjøres med en hundekamp - til døden. Den som taper, taper, fortsatte Obama.

al- Jihadi var først nølende, siden hunder er haram, men etter å ha lagt nok en kjapp ond plan i hodet, godtok han veddemålet. Netanyahu og al-Jihadi fikk fem år på seg til å komme opp med den verste kamphunden de kunne konstruere, og ingen regler gjaldt. Til døden.

Hamas satte umiddelbart i gang med å lete etter den mest fryktinngytende kjøteren de kunne oppdrive, parret den med både Afghanske mynder og street-mix som så skumle ut, brukte steroider og voksepulver og andre ulovlige medikamenter, til de fem år senere hadde ei bikkje som tatt rett ut av en skrekkfilm. Et digert beist med sylskarpe tenner. Så farlig at dyret måtte mates fra avstand og holdes i et bur med kraftige stålstenger.

Sist Lørdag var altså dagen kommet og de fire møttes på ny. Denne gang for å avgjøre veddemålet. Kampen sto i ei hemmelig grotte i Rammallammallan, akkurat på grensen til Syria, i nøytralt område.

Bikkja til Hamas travet utålmodig rundt i ringen. Med fråden slengende til alle kanter og med øyne som lyste ondskap og ren rabies. Den ventet bare på noe å angripe og rive i stykker.

al-Jihadi var stolt som en hane og ventet spent på hva Netanyahu hadde tatt med.

Netanyahu åpnet en kasse, og ut kom en lang Dachs. En tre meter lang kommodehund med små korte ben og verdens søteste tryne.

Obama ble målløs, mens Putin slo seg så hardt i pannen at fikk problemer med å si KGB uten å stamme.

al-Jihadi var nå så skråsikker på seier at han så smått begynte å tenke på boligmarkedet i Israel.

Med ett angrep beistet dachsen. Med de sylskarpe tennene godt plantet i nakken, ristet den krafig for å sette inn nådestøtet med det samme.

“Allahu Akbar!” messet al-jihadi, mens han hoppet opp og ned i ekstatisk blodtørst.

Så skjer det merkelige. Dachsen vrir på seg og sluker plutselig hele beistet.

al-Jihadi slutter å messe, Putin gnir seg i øynene, og Obama tar nervøst opp en joint han fyrer opp. Ingen forstår noenting.

- Jai ikke fatta, sier al-Jihadi og ser fortvilet og spørrende på Netanyahu.

- Mens dere har brukt fem år på å utvikle et grotesk monster, har våre beste kirurger brukt de tre siste dagene på å lage en søt Dachs ut av en krokodille, og satt hodet i motsatt ende.