Svenske “Tafsearmbånd” havner i Haag

 
Svenske “Tafsearmbånd” havner i Haag
Loading...
Loading...
At svensk politi nå pålegger purunge jenter å bære et såkalt “Tafsearmbånd” for å unngå tafsing og voldtekt når de går på konsert eller omgir seg med store folkemengder, har blitt tungt å svelge for de fleste tafsere, som nå ser hele opplegget falle i grus.

Tafsere, som har organisert seg i små grupper og dannet fagforbundet Det Svenske Tafseforbundet, har nå formelt innklaget armbåndene til EU domstolen i Haag, der de forventer en soleklar seier.

- Disse armbåndene er en katastrofe for tafsere, så vi ønsker dem bare vekk, sånn at vi kan tafse som før, sier presidenten i det svenske tafseforbundet, Ali Baba Taharrush (13-40), som legger til at svensk politi heller bør fortsette som før, med å arrestere jordbærselgere og sterkt kriminelle mopedister som har trimmet kjøretøyene ulovlig mye.

Tafseforbundet, med medlemmer i samtlige svenske byer og tilstedeværelse på alle konserter og festivaler i landet, mener dessuten at politiet så langt har gjort en glimrende jobb med å se en annen vei, noe de innstendig oppfordrer dem til å fortsette med.

Den svenske rikspolitisjefen, Dan Eliasson, er fornøyd med ros fra tafseforbundet, og ønsker samtidig å invitere Taharrush på en kopp kaffe og dialog om videre samarbeid. Han er imidlertid overrasket av at tafseforbundet nå tar armbåndene til Haag, for han mener bestemt at de står på svensk, noe de ikke forstår så mye av i den byen.

Også det svenske migrasjonsverket får honnør av tafseforbundet.

- Våre medlemmer er svært fornøyd med at alder er enormt relativt hos migrasjonsverket, noe som sparer rettsvesenet for store beløp, sier Taharrush med dyp røst på usedvanlig gebrokkent skånsk og klør seg i det svarte helskjegget.

Dersom tafseforbundet vinner fram i Haag, vil de i neste omgang også søke om å få fjernet sikkerhetsvakter, politi og Soldiers of Odin fra arrangementer, før de videre vil søke om å få dem fjernet helt fra Sverige.

- Tafsing er en lagsport uten dommere, så vi ser ikke behovet, sier Ali Baba Taharrush, før han ber om å få opplyst BH-størrelsen på den kvinnelige reporteren og lurer på om hun skal på noen festivaler i år.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 3.07/5
Rating: 3.1/5 (114 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.