Så mye koster innvandringen i følge blodferske tall fra NSB

 
Så mye koster innvandringen i følge blodferske tall fra NSB
Loading...
Loading...
At innvandring er en rådyr affære har vel ingen noensinne tvilt på, med unntak av store fraksjoner på Stortinget og et samlet Norsk Arbeiderparti.

Denne uken lekket det imidlertid ut noen interessante tall ikke mange forsto en millimeter av, men som i følge NSB kan gi AP rett.

Organet som er ansvarlig for statistikk og andre tabbetabeller, er det stasidrevne telegrafistbyrået NSB, som under tvang har måttet oppgi linken til blodferske tall fra 2009.

Det var det ekstremt rasistiske høyreekstreme innvandringskritiske neo-nynazistpartiet FrP som klakket hælene sammen og i samlet tropp marsjerte over til NSB. Der løftet de den ene armen kollektivt i været og kommanderte utidig og politisk ukorrekt at NSB måtte frambringe de ferskeste prognosene på hva innvandringen koster, spesielt nå som landet er under obligatorisk invasjon.

Leder av NSB, Hans “Tut” Olsen, sier til Nettoavisen at det er svært uvanlig, svært skremmende og ikke minst ultrarasistisk å be om akkurat sånne tabbetabeller. Han sier at disse arkivene til vanlig er låst vekk med kjetting og slå, samt beskyttet av et passord det er klin umulig å huske, og legger til at det er lettere å lage nøyaktige togtabeller enn å gi adgang til de hemmeligstemplede filene, noe han allikvel måtte gjøre nylig.

- Sterkt mot min vilje! Sterkt, vil han gjerne understreke.

Innholdet i denne mye omtalte linken til blodferske tall fra 2009 har også lekket til det amerikanske nettstedet Wikkiliks, der de heller ikke forsto så mye av det.

- Bare masse grafikk uten referanser. Det ser ut som noe man viser babyer for at de skal gjenkjenne former, sier FrP’s Gruppenführer Christian Tybring-Gjedde, før han klakker hælene sammen, snur på en femøring og går.

Også den statsstøttede tenketanken Har Rett Servise (HRS), stusser på innholdet i linken, da de aldri har opplevd maken.

- Nå har jeg prøvd hele dagen, men jeg kommer rett og slett ikke inn, sier en oppgitt Hege Storhaug, som trykker og trykker på linken, dog uten hell, så hun begynner i stedet å sitere fra en bok.

En som imidlertid er veldig fornøyd og direkte oppspilt over de merkelige og uforståelige diagrammene og grafene i denne linken, er NRK’s altmuligekspert og orakel, Lars Gule.

- Ja er du gærn, dette viser jo ingenting, og det har jeg påstått hele tiden. Men bruker man bare fantasien, er dette en gylden mulighet for å dikte opp nytt vissvass og sludder, sier Gule ivrig, før tanken på alle de mørkebrune nazirasistiske drittsekkene hos Knarvik gjør at han brått må avbryte intervjuet, da skrivekløe og skriftlig Tourettes fysisk tar fullstendig overhånd.

Måtte forklare

Siden ingen har forstått innholdet i linken og Storhaug ikke engang kommer inn på den, har avdelingssykepleier i NSB, Trude Tja, måtte rykke ut med en forklaring.

- Tallene viser det samme for hele året, og det er dessuten ingen forandring mellom 30 Mars og 1 April. Det er den beste forklaringen til nå, utenom den overnaturlige, sier Tja, og legger til:

- Ser man på kostnadene, var det ingen utgifter som jeg kan se denne dagen, så da går vi i null. Ganger vi så det med hele året, gir svaret nesten seg selv. Altså 0 ganger ca 370 blir ca 370. Med andre ord koster innvandringen ca skarve 370 kroner i året. Det er så vidt over et par kroner til dagen, sier Tja, som rister bekymret på hodet da hun har gjenklang i ørene.

Den forklaringen kjøper imidlertid ikke Storhaug, som korrekt påpeker at noen dager kan være ulike, og til og med har forskjellige navn.

Tybring-Gjedde på sin side ser fortsatt bare barnebilder, også etter forklaringen fra Tja. Han sier til Vårt Land at NSB har sporet helt av, noe han får støtte i fra samferdelsminister Ketil Stokkan, som skylder på AP.

Og hos AP er de selvsagt såre fornøyd med at tallet er såpass lavt som 370 kroner i året, ettersom AP-leder Judas Gahr Støre gikk på en kjempesmell i fjor, og uten å tenke seg om sendte ut tusentalls invitasjoner både til al-Qaeda, Hamas og ISIS.

- 370 i året, det er ikke mer enn man betaler polakker for å få malt huset, så disse tallene viser bare at AP gjorde rett når vi sendte ut 10,000 blankoinvitasjoner i fjor, sier Støre.

Han drar brått fram lommekalkulatoren og begynner ivrig å regne.

- Hør her, 370 er for 10,000 flyktninger i året, og ganger vi det med 10, blir det i underkant av 4000 kroner i året. Altså vi kan sende ut minst 90,000 invitasjoner til og allikevel holde oss under 5000 kroners grensen. Det bør Norge ta seg råd til, sier en oppglødd Støre, som ringer en venn for å få bekreftet tallene.

Dersom han får bekreftet tallene vil invitasjonene offisielt bli sendt ut under neste landsmøte, da det gir mest publisitet, sier Støre.

Økonomiekspert Trygve Hegnar har også finregnet på tallet fra NSB. Han kom fram til en helt annen konklusjon, men velger å holde den for seg selv inntil videre.

- 370 kroner i året er nok i underkant, røper han allikevel.

Miljøpartiet De Grønne (MDG) planla å regne på tallene under et partimøte hjemme hos Rasmus Hansen i helgen, men som vanlig lå hasjtåka tett og det ble dermed for vanskelig å holde konsentrasjonen oppe.

Finansminister Siv Jensen (FrP), som fysisk har gått på skole for å lære å regne, fnyser av forklaringen fra NSB. Hun mener det mangler minst én null bak tallet, og i likhet med partikollega Tybring-Gjedde, ser også hun bare barnslige figurer i bildene.

Finansdepartementet lover imidlertid en nøye gjennomgang av tallene og har satt ned nok et bredt utvalg for å gjennomgå grafene fra 2009. Resultatet vil bli presentert i en fersk rapport senest våren 2020, sier Jensen.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.84/5
Rating: 2.8/5 (91 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.