Krekar får jobb i Statens Vegvesen

 
Krekar får jobb i Statens Vegvesen
Loading...
Loading...
Den kjente islamisten Mullah Krekar, som Norge på mystisk vis ikke blir kvitt, har nå fått ny jobb - for Staten. Han blir nemlig statsansatt som Vegsnuser i Statens Vegvesen, med spesialoppgave å lukte seg fram til usynlige sprekkdannelser i asfalten, noe vegvesenet anser som svært forebyggende.

Krekar, kjent for å spontant slenge seg ned på veien for å snuse etter sprekker, når og hvor som helst, blir betraktet som en av verdens ledende på området. Spesialfeltet har han utviklet i Norge over alt for lang tid, mens han tidligere i opprinnelseslandet Irak, oftest snuste etter udetonerte miner han selv hadde lagt ut.

Ansettelsen av Krekar i Vegvesenet er et samarbeid mellom Statens Vegvesen, NAV, Politiet, Brannvesenet, Stortinget, Regjeringen, Amnesty, Kongo, Stortingspresidenten og advokat Brynjar Meling, med støtte av FrP, Høyre, Venstre, SP, AP, SV, KrF, og selv MDG’s Rasmus Hansen var enig.

Samferdelsminister Ketil Solvik-Olsen (FrP) synes ansettelsen av Krekar er en genistrek av alle involverte og takker for godt samarbeid.

- Dette e pigadø strålande av adle involverte, så eg takke hjerteligst for samarbeidet! Nå får me jo Kreket ud i jobb i stedet for at han sitte hjemma å pønske ud sånne jihadist greier, sier Solvik-Olsen, og fortsetter:

- Me trenge sårt ein sånn ein så kan lokta opp sprikker i asfalten, for me har jo dridveier itte at AP har herja på, sier han, og legger til:

- Bare se den teften han har. Kor så helst, ka ti så helst. Der e ingen over eller någen på siå... ja, eller udenom han der andre fyren der då, men uansett, han snuse rett ijønå is, akkurat så ein honn. Han e ein veisnusar i verdensklasse, sier Solvik-Olsen på klingende Rogalandisk og peker på bildet (artikkelbildet red.)

Politiet, representert ved PST-sjef Benerikte Bjørndal, sier til NSB at Krekar nå kommer til å bli mye enklere å overvåke, ettersom han skal stemple inn og ut.

Hun legger til at ansettelsen av Krekar vil frigjøre 16 årsverk i PST, og at disse skal settes inn mot langt mer kriminelle; de som skriver ukvemsytringer på Facebook, og melkebønder som selger upasturisert melk.

Også tidligere integreringsminister Sylvi Brustad (FrP) synes tiltaket er en grei løsning. Hun sier til Nettoavisen at det er det nest beste man kan få til på nåværende tidspunkt, siden muligheten for en lynkjapp retur til Irak dessverre fortsatt ikke er til stede. Dessuten er planen ifølge henne å kun sende Krekar til nordområdene, der muligheten for at han fryser fast er størst. Dette var visstnok et ufravikelig krav fra PST, politiet, rettsvesenet, Meling og Justiskomiteen, sier hun.

Den eneste som har vært ørlite mot ansettelsen, er Mullah Kreket selv. Han protesterte først høylytt og truet alle i rommet, men ingen tar ham jo lenger alvorlig, så latteren satt rimelig løst. Deretter begynte han å fekte med armene og skjære grimaser, mens han hylte og skrek på et uforståelig språk de fleste antok var oppdiktet, så de lo enda mer. Da virket det som om Krekar rett og slett skulle selvantenne, og det tunge løftet fra Shabana Reperbahn poppet smertelig opp på netthinna, sammen med minner om terror, blodig geriljakrig og jihad i jungelen i Kurdistan. Men det hele løste seg effektivt og raskt da Tybring-Gjedde og Ulf Isak Leirstein lattermildt begynte å snakke om vannsport i Guantanamo og flydropp uten fallskjerm over Fallujah.

Imidlertid nekter Krekar fortsatt å motta lønn for jobben, da han bestemt ikke vil ha på seg at han jobber for vantro. Dermed vil han kun få den vanlige trygden på 89,000 i måneden fra NAV, samt pensjon fra Ullersmo landsfengsel.

LES OGSÅ: Krekar blir observatør på Mannen

Hos politiet i Oslo har jubelen nærmest stått i taket etter at de mottok nyheten om at Mullah Krekar framover blir å finne som sidemann i en brøytebil i snødrevet på islagte veier langt i nord.

- Det har helt klart blitt en mye mer positiv stemning innad i etaten, og det gode humøret smitter selvsagt også over på publikum, sier overkonstabel Birger Johan Purknes, som har postet en video på YouTube, der de tuller med folk i Frognerparken:


------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.89/5
Rating: 2.9/5 (106 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.