Muslimsk stamme: - Hva er Ramadan?

 
Muslimsk stamme: - Hva er Ramadan?
Loading...
Loading...
Vi har igjen vært på reisefot. Denne gang gikk turen til det afrikanske steppeområdet Wasabi, rett rundt omkring et annet afrikansk steppeområde omringet av Koko Haram, den afrikanske varianten av ISIS.

Wasabi er i hovedsak spredt befolket av stammefolket Wasabi-klikken, en sjelden og uberørt steppestamme bestående av muslimer nesten ingen har hørt om. De tilhører de såkalt klikkerne, altså de lager klikkelyder når de snakker i stedet for å forme forståelige ord.

Med på turen var derfor tolk og klikkeekspert, Torgrim “Klikker’n” Olsen, som både klikker i vinkel og tenner lett, og den norske jegeren og webmaster for det venstreeksterne nettstedet "Vepsen", Tor Bach, som planla å verve nye utlendinger til skytelaget sitt, og som også klikker i ny og ne.

Vi ankom Wasabi tidlig en Onsdag morgen, døgnville og med hodene fulle av jetlag, men med friskt oppegående pågangsmot og bagen full av hermetikk på boks.

Det som slo oss da vi omsider fant veien gjennom bambusbusker og løvtrær vi aldri hadde sett før, var hvor lite folk flest vet om planter i den tredje verden, mens de vet alt om religioner som Harry Potter, Manchester United og andre kjente trosretninger, inkludert kristendom, islam, jabbadabba og hinduisme.

Høvdingen i den mektige klikkestammen, kun kalt Klikk Klakk, tok i mot oss med åpne armer og et smil, men vi klarte til slutt å slite oss løs fra det bestemte grepet på vei mot putrende gryter og middagen der vi egentlig var hovedretten, og intervjuet kunne begynne.

Klikk Klakk sier, i følge Olsen, at stammen har vært muslimer siden en fyr i skjortel og heklelue på toppen ramlet innom leiren for over seks tusen år siden, og at de siden har kalt seg muslimer mest for tradisjonens skyld. Da vi spør om de har lest koranen, blir det imidlertid høylytt diskusjon, eller kakling og klikking i alle retninger, og vi får aldri noe godt svar. Men så får vi plutselig øye på en klikker som ligger på kne og ber, reiser seg opp og messer, før han legger seg ned på kne igjen, et sikkert tegn på Muhammedisme. Men høvdingen forklarer at han bare har spist noe råtten frukt og har vondt i magen.

Vi begynner å lure på om dette egentlig er muslimer, for de gidder ikke be, kan ikke lese (koranen), og samtlige sitter og gnager på enten bein eller frukt, midt på lyse dagen under Ramadan, så Olsen spør om det er tillatt under fasten.

- Hva er Ramadan, klikker Klikk Klakk, ser dumt på Olsen og skreller en banan med tennene.

Men så får vi beviset på at det er muslimer vi snakker med. Klikk Klakk klikker at han har over 90 koner og har mistet tellingen på hvor mange unger han har. Dessuten skambanker han kjerringene om maten smaker for salt, eller de går seg vill i jungelen.

Et annet sikkert tegn på at Wasabiene er muslimer er at de ikke drikker alkohol, men det kan ha noe med at det ikke er noen barer i nærheten eller at Guiness og Carlsberg ikke har startet med eksport til Wasabi, så det spørsmålet får stå ubesvart inntil videre.

Det er uansett på det rene at Wasabi-klikkerne er såkalt moderate muslimer, for de har ikke noe hat til jøder eller kristne, som de derimot synes er riktig velsmakende, spesielt i løksuppe eller med en dæsj wasabisk jungelkrem.

Inntrykket av Wasabi muslimene var hvertfall ikke så verst, inntil Tor Bach bare ikke kunne dy seg og selvsagt måtte lære dem å skyte. Dermed ble terror og jihad introdusert for den ellers relativt fredelige klikkestammen, som nå har erklært heldig krig mot alle nabostammende fra neste Fredag.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.79/5
Rating: 2.8/5 (97 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.