Bevist: Finsk vann gjør deg full - forklarer finsk

 
Bevist: Finsk vann gjør deg full - forklarer finsk
Loading...
Loading...
Mange har gjennom årenes løp undret seg over hvorfor finner har et så unordisk språk i forhold til nordmenn, dansker og svensker, som i mer eller mindre grad kan forstå hverandre. Men for de nevnte er det klin umulig å fatte hva finner lirer ut av seg.

Den kjente norske språkforskeren Leirdum Likkelukkalakka, som har aner fra de finske skogene og ei mor i Tana, har forsket på fenomenet i nesten førti år.

Konklusjonen på den statlig betalte forskningsrapporten ble omsider publisert i det høyteknologiske tidsskriftet VG denne uka og levner ingen tvil.

Ifølge Likkelukkalakka er det finske vannet så sterkt at finner raver rundt i dritings tilstand hele året, enten de er fulle eller ei.

Likkelukkalakka, som har bodd deler av året i den lille finske småbyen Hakkapekkanakka, helt på grensen til svenske Kikkoman langt oppi nord, sier til VG at finner anser sprit under 60% som vann, noe som forklarer rallingen på uforståelig fyllespråk.

Forskningsrapporten, som er på hele 900,000 tettskrevne sider, utført med en konstant promille over 3, nevner spesielt vann mellom 40 og 59% som det mest utslagsgivende for det finske språket.

Likkelukkalakka testet også svette tatt fra finner i sauna, og den var så full av alkohol at den tok fyr og kunne brukes som tennvæske. Det samme var tilfelle med finsk urin, og forklarte endelig de mange mystiske brannskadeulykkene i Finland, som har oppstått når finner prøver å slokke bål ved å pisse på dem.

Den finske regjeringen er nå i ekstase over funnene i rapporten, og har allerede iverksatt planer om raffinerier over hele Finland, der finsk urin og svette skal bli til eksportvare og selges på bensinstasjoner i utlandet.

Finlands statsminister Harry Pekka Kokkolokkatakka, antydet til det norske telegrafistbyrået NSB nylig at Norge helt klart er et mål for eksporten, men NSB forsto ikke et pip.

Nå er planen at Leirdum Likkelukkalakka skal bruke de neste ti årene på å forske på hvorfor dansker sier hvornår i samme ord, mens andre nordiske land, inkludert Finland, deler opp ordet i to og spør; hvor er det, og når er det.

Arbeidet starter umiddelbart etter gjennomført AA kurs og avrusning fra sterkt finsk vann.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.92/5
Rating: 2.9/5 (119 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.