Danmark innfører verdens vanskeligste språktest for flyktninger

 
Danmark innfører verdens vanskeligste språktest for flyktninger
Loading...
Loading...
Danskene har som kjent strenge krav for å bli opptatt som æresmedlem i landet, og det skapte verdensomspennende furore da de begynte å ransake stinne flyktninger som bar på en koffert full av gull og diamanter før de ga dem mer penger.

Men har de først blitt opptatt som æresmedlemmer i landet, venter store summer hver måned, gratis hus og all verdens goder danskene har å by på.

De får dessuten anledning til å nekte å jobbe, nekte å lære seg språket, og samtidig får de hente hele slekta fra hjemlandet, few questions asked.

Men nå reagerer det eksternt innvandringshatende partiet DF på praksisen med å droppe å lære seg språket, noe de mener bør være et minimumskrav for å bli opptatt som æresmedlem.

Partiet har derfor i hemmelige møter med den danske innvandringsministeren, Inger Støjberg, konspirert på det aller groveste, noe som har resultert i at Danmark nå innfører verdens vanskeligste muntlige språktest.

Den danske avisen Jyllands-Posten har fått innblikk i den ekstremt vanskelige testen som flyktninger nå må gjennom for å bli opptatt som æresmedlem, og hvert spørsmål må besvares innen fem sekund. Om betenkningstiden blir for lang, betyr det automatisk diskvalifikasjon og retur med første fly ut av landet.

Testen består av vilkårlige tall flyktninger må kunne huske og uttale, og i følge DF betyr det antagelig massedeportasjoner med øyeblikkelig virkning, da ikke engang nordmenn eller svensker hadde bestått.

Her følger et lite utdrag av det som må besvares med svært kort betenkningstid, og svært betyr i denne sammenhengen vanskelig, siden det er dansk. Du kan prøve å ta testen selv, så ser du hva arabiske konemishandlere og nyankomne somaliske teppebankere må gjennom:- 50 =

- To-og-halvfjers =

- 92 =

- Fem-og-halvtres =

- 63=

- En-og-firs =

- Hundre-og-syv-og-halvfjers =

------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.86/5
Rating: 2.9/5 (118 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.