Enorme opptøyer pågår nå i Sverige

 
Enorme opptøyer pågår nå i Sverige
Loading...
Loading...
Sverige opplever i øyeblikket enorme opptøyer over hele landet, fra Malmø i sør til Kikkoman i nord. Grunnen til opptøyene skyldes i følge NSB, at det er utsolgt og tomt for snus. Dermed har avhengighetssuget fått den jevne svenske rabiat rasende, og opptøyer helt ute av kontroll feier nå som en krass middelhavsbølge over det meste av Sverige.

Det hagler inn med rapporter om målrettet plyndring av folk som har en pris eller to tilbake, noe som etterpå automatisk bringer ofrene inn i det man vanligvis forbinder med zombie-filmer blandet med Haisommer, og med et snev av både Sopranos og Ringenes herre.

- Det går bare en halvtime så klikker de i vinkel selv, sier politimannen Sven Snutensson, før han må løpe for livet med en rasende mobb snusavhengige kvinnfolk etter seg.

Som kjent har Sverige i flere år vært plaget med innvandrerkriminalitet, med gjenger som raner, voldtar og dreper, og som råder over mer enn femti områder i Sverige, dog uten at det ser ut til å hatt særlig innvirkning eller påvirket søvnige svensker i særlig grad, men nå har disse innvandrergjengene gått i dekning og gjemt seg, etter at herr og fru Svensson gikk rablende berserk på grunn av abstinenser.

I følge Nettoavisen, har flere somaliske bandemedlemmer hvitnet helt av skrekk, og minner nå mistenkelig om etniske gråhårede eldre etniske svensker. Men livredde har bandittene søkt skjul både på tak og i kjellere, mens forbannede ekte svensker jakter etter snus i gatene og herper bensinstasjoner.

Også drevne politifolk har begynt å banke hverandre opp på jakt etter det bune gullet, melder det svenske Systembolaget, og ishockeylandslaget, med leppa full av snus, har søkt asyl i Norge på grunn av beskyttelsesbehov.

Svenske radio og TV-stasjoner sender nå uavbrutte anmodninger om besinnelse, med utdanningsminister Gustav Fridolin som står og lager helt perfekte håndhjerter og snakker tull, men uten at det har den minste innvirkning på svenskene, siden de ikke ser på TV uansett.

Også løfter fra statsminister Stefan Løfven om å bestille mer snus i neste uke har falt på steingrunn, ettersom behovet er desperat og øyeblikkelig akutt. Han har derfor bedt nabolandene Norge og Danmark om hjelp, men har der blitt møtt med en kald nordisk skulder.

Helseminister Bent Høie, sier at Norge ikke kan sende nødhjelp på grunn av at snusdåsene ikke er regulært merket ennå, mens danskene ikke forsto spørsmålet.

Det er så langt ikke meldt om dødsfall grunnet urolighetene, men sykehusene i Sverige er nå mer overbelastet enn noen gang. Stadig bringes paniske og skjelvende folk inn, men uten at pleiepersonell kan gjøre annet enn å tilby dem en seng og en god prat for å bøte på ufrivillig urytmisk risting og banning på svensk grunnet sug og abstinenser.

Vi følger saken.

Oppdater for å se om det har skjedd noe nytt siden du begynte å lese.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.57/5
Rating: 2.6/5 (107 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.