Erna Solberg krever Prince-byste på Stortinget

 
Erna Solberg krever Prince-byste på Stortinget
Loading...
Loading...
Som kjent var statsminister Erna Solberg helt knust og nærmest utrøstelig da nyheten om at artisten Prince hadde gått bort for en stund siden. Hun droppet alt av statsbudsjetter, tidlig valgkamp og partiprogrammer, og flyktningekrisen ble bare en parantes i det store bildet. På kvelden innkalte hun til pressekonferanse der hun gråt i strie strømmer for åpent kamera, og hikstende prøvde å få fram et par ord mens snuen rant og lommetørkleet bare ble fullere og fullere.

Nå, et par måneder senere har hun omsider fått hentet seg inn. Hun har fått et noenlunde overblikk på et par situasjoner, men fortsatt gjenstår enormt mye. Prioriteringene har disse månedene vært å ligge hjemme i senga og lytte på nostalgiske sanger av Prince - og synge med til stemmen brast og øynene ble blanke.

Det var under sangen “Purple Rain” for 90-tusende gang at ideen kom: Prince måtte hedres.

- Og hva er da mer naturlig enn en diger byste av Prince foran talerstolen på Stortinget, spør Solberg retorisk, og svarer selv:

- Da blir han ikke bare hedret av meg, men av alle de 168 andre stortingsrepresentantene også, skarrer hun på bergensk.

Solberg blir plutselig overstadig nostalgisk igjen og tørker vekk tårer som spruter ut av øyenkrokene, samtidig som stemmen skjelver i takt med de dirrende pølsene på hendene, noe som skyldes for lite søvn og for høyt volum på stereoanlegget de siste månedene.

Forslaget fra Solberg blir møtt med både undring, begeistring og forbannelse. Nestleder i FrP, Per Sandberg, sier til Nettoavisen at han er oppgitt.

- Jeg liker som kjent en knert HB i ny og ne, som alle trøndere, men om lensmannen kom på uventet besøk, oppdaget og smadret HB apparatet, da hadde jo også jeg vært knust og sørget, men jeg hadde jo ikke krevd et HB apparat stående foran talerstolen som et minne for det, sier han oppgitt og rister på hodet, både av forslaget og av Solberg, som bryter helt sammen av de sårende ordene.

Sandbergs partifelle, Sylvi Listhaug, synes på sin side det er en god ide. Hun er som kjent blodfan av Lagertha i TV-serien Vikings, og sier til NSB at om en byste av Prince skal opp, vil hun selvsagt kreve at en byste av Lagertha settes ved siden av. Like stor, minst.

SV-formann Audun Lysbakken er også begeistet for ideen. Han har allerede vært innom både Finn dott enno og eBay for å lete etter en byste av Fantomet, som har vært helten hans siden barndommen i skogene på Os.

Også leder av KrF, Knut-Arild Hareide, synes ideen er knakende god. Han ser for seg en gigantbyste av Jesus Kristus, eventuelt av Kjell Magne, stå midt mellom de andre.

Et samlet MDG sier i en pressemelding at dersom diverse byster blir vedtatt på Stortinget, vil de sette opp en hasjplante i en krukke ved det ene vinduet, sånn at den får lys.

Venstre er imidlertid fly forbanna over forslaget og kommer som vanlig til å stemme mot, uansett, så sant de klarer å skille på stemmeknappene, noe som er et vedvarende problem for delegatene i partiet.

Det er ventet at Solberg vil fremme forslaget om Prince-byste neste gang Stortinget møtes, altså rett før fellesferien setter inn. Og om bysteloven blir vedtatt, vil stortingssalen aldri mer bli det samme.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.78/5
Rating: 2.8/5 (153 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.