Storstilt søk iverksatt da imamen mistet kontaktlinsa

 
Storstilt søk iverksatt da imamen mistet kontaktlinsa
Loading...
Loading...
Det var sist Fredag etter fredagsbønnen at imamen i Rabiatmoskeen i Oslo fikk en så kraftig hosterie at den ene kontaktlinsa poppet ut og falt på gulvet.

Den vikarierende imamen, Rabbadabba Muhammed Gadaffi Komeini, som nylig ble fløyet inn fra ei fjellhylle i Afghanistan, der moskeen har en utvekslingsavtale med Taliban, ble totalt hysterisk og begynte å skrike uforståelig på en blanding av urdu og tibetansk, til MDG politiker og tidligere generalsekretær i Iransk Råd Norge (IRN), Sholtar Sulltann, som var til stede i moskeen da det skjedde, klasket ham hardt på kinnene til han sluttet å vræle.

Etter at det verste hysteriet hadde lagt seg og imamen hadde sluttet å oppføre seg som om han så en kristen lese i bibelen, begynte han i stedet å stønne mens han gråt tungt.

Sulltann, som fortsatt husker en del urdu fra barneårene i Pakistan, der flørting og sosialt samvær med geiter var en kjær hobby, forsto til slutt hva som var galt

Grunnen til det plutselige hysteriet skyldtes at imamen hadde fått linsene samme dag og var stolt som en hane, ettersom han endelig kunne se teksten i koranen, selv om han ikke kunne lese et ord. Han var derfor svært fortvilet over tapet av kontaktlinsa.

Dermed tok Sulltann en sjelden sjefsavgjørelse og beordret de mange hundre i moskeen tilbake på golvet, der de i kjent positur krøp i manngard for å finne den forsvunnede linsa (se bildet). De sneglet seg framover med blikkene sveipende fem cm over det støvete golvet, mens de livredde og forsiktig satte det ene kneet foran det andre for ikke å skade det dyrbare optiske verktøyet.

Og omsider ble linsa funnet, helt uskadd, men full av rusk og rask fra skitne nakne tær.

Gledesstrålende kunne imamen putte den på plass igjen etter å ha tørket vekk det verste gøsjet, og etterpå smilte han som en blodrød solnedgang over ørkensanden i Sibir.

Muhammed Habib Muhammed, bosatt i Groruddalen, som til slutt fant linsa, har nå blitt utnevnt til æresmedlem i Taliban, og en Kalashnikov kommer i posten som finnerlønn. Han har også blitt invitert ned til fjellhylla i Afghanistan av imamen, der han har blitt lovet at han skal få kaste første sten om de finner et utro kvinnfolk de kan steine.

- Denne redningsaksjonen beviser bare at ummahet virker, skryter Sulltann, som neste Fredag kommer til å ta med en halal-Napeoleonskake de flere hundre redningsmennene kan dele på.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.80/5
Rating: 2.8/5 (127 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.