MDG gir grønt lys for trafikklys på E18

 
MDG gir grønt lys for trafikklys på E18
Loading...
Loading...
Det ble denne uken kjent at MDGs Ching Chang Lan allikevel fortsetter i partiet, etter at hun nylig truet med å gå av om det ble vedtatt å bygge én cm av ny E18.

- Vi tok en inkonsekventvurdering innad i partiet, og kom sammen fram til at inkonsekvensen står ved like som før, sier Lan, men røper at det holdt hardt for hennes del.

For i følge Lan endret hun ikke mening før det syvende trekket av jointen, men da fremmet hun også et nytt forslag som plutselig ramlet inn blant uryddige celler i øverste etasje:

Trafikklys på E18, for hver kilometer.

Forslaget høstet selvsagt trampeklapp fra de andre delegatene på møtet, til de utmattet sank sammen i stolene og begynte å tenke på helt andre ting.

- Det vil automatisk gjøre at enorme køer dannes, og dermed kan folk åpne vinduene, trekke frisk luft og nyte naturen rundt dem, uten å sette i fare eventuelle syklister som måtte befinne seg på overgangene, sier Lan, som fortsetter å virke høy, selv om hun er lav.

FrP raser og lurer på hvorfor disse møtene i MDG alltid ebber ut i komplett galskap.

- Dette forslaget er rett og slett livsfarlig kokko! Når fartsgrensen er 160 km/t og man risikerer rødt lys hver km, så sier det seg selv at bremsesporene vil bli lengre enn i underbuksa på Knut-Arild når Sylvi jager ham. I beste fall, sier samferdelsminister Ketil Solvik-Olsen, som ber MDG ta permanent ferie noen år, helst utenfor landet.

Men til tross for kritikken fra FrP står MDG bom fast på forslaget. MDG formann Rasmus Hansen sier til Nettoavisen at en ombestemmelse krever en ny inkonsekventbehandling, men at denne ikke kan finne sted før neste ordinære møte, som er først neste helg. Da møtes MDG hjemme i kjellerstua hans for å teste ut en ny type hasj og for å se om Khat er noe å tygge på. Han lover imidlertid å se på forslaget på ny, eventuelt å ta en inkonsekventvurdering på egenhånd med det samme han kommer hjem og har fått seg noe å spise.

- Ingenting er spikra med kiler, som man sier, sier Hansen, før han virrer med krøllene og himler med øynene for å prøve å finne fokuset.

Forslaget skal fremmes i Stortinget neste Torsdag, om ikke Hansen på egenhånd tar en ny inkonsekventvurdering eller sammen med Lan før det når så langt, og de sammen finner ut at jointen var rimelig sterk sist gang.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.61/5
Rating: 2.6/5 (84 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.