Kvik Halden har lagt inn bud på Messi og Ronaldo

 
Kvik Halden har lagt inn bud på Messi og Ronaldo
Loading...
Loading...
Den norske fotballklubben Kvik Halden FK, har vært i kontakt med både Real Madrid og Barcelona FC, for å forhøre seg om mulige overganger for henholdsvis portugisiske Christiano Ronaldo og argentinske Lionel Messi.

- Vi er i sluttforhandlinger med begge, forsikrer Kvik Halden trener, Arild Lie Hansen, men ønsker ikke si noe om overgangsbeløpene, annet enn at Ronaldo vil ha en brukt Volvo Amazon i sign-on fee.

På spørsmål om hvorfor to superstjerner som Messi og Ronaldo ønsker å forlate Spania og Primera League, til fordel for forblåst amatørfotball på ei humpete løkke i norsk 4 divisjon, forklarer Hansen slik:

- Det er to unge gutter som ønsker å komme til Kvik for å lære mer. Husk at de er bare 17 og 19 år, sier Hansen, før han tar rennefart og sparker ballen tilbake på treningsfeltet med et kraftig tåskudd.

Han forteller videre at han først kom i kontakt med de to spillerene på nettstedet Tinder, og at begge var svært interessert i å spille for Kvik, kun etter korte chatter. Spesielt Messi var ivrig, forklarer han.

- Da han omsider var ferdig med å sende penisbilder, var ikke Messi i tvil. Han tok utfordringen på strak arm. Han ønsket å spille for Kvik!

- Men hvem skal finansiere kjøpet av de to superstjernene?

- Jeg regnet med at spørsmålet kom, så her er greia. På Tinder har jeg også truffet en fyr fra Nigeria. Han har arvet en helvetes masse penger, men han får dem ikke ut av banken på grunn av noen lover eller noe sånt, så derfor har han lovet å dele hele formuen med meg om jeg hjelper ham økonomisk med det juridiske. Det sa jeg jo ja til tvert, for det er ikke lommerusk det er snakk om akkurat. Tre hundre milliarder blanke amerikanske dollar, hvisker Hansen og ser rundt seg for å forsikre seg om at hemmeligheten er intakt.

- Han er en prins han der Bobby, og faren var konge, legger Hansen til, før en fotball treffer ham kontant i trynet og får ham til å banne uforståelig på nigeriansk, noe han har begynt å lære seg til Afrika-turen for å cashe inn.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.75/5
Rating: 2.8/5 (140 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.