Profetens Ummah starter MC klubb - bytter navn

 
Profetens Ummah starter MC klubb - bytter navn
Loading...
Loading...
Det ble Mandag denne uken kjent at den Oslo-baserte gutteklubben Profetens Ummah omgjøres til en småkriminell MC klubb etter modell fra Charming, California i USA, der den mer kjente MC klubben Sons of Anarchy Redwood (SOA), har sitt hovedkvarter.

Beslutningen om å gjøre Profetens Ummah om til en MC klubb kom etter forrige helgs SOA-marathon, da alle sesongene av dokumentaren ble tvangssett av de 11 faste medlemmene i gutteklubben.

Samtidig med at islamistklubben endrer stil, endrer de også navn på klubben. Talsmann for gjengen, Hubbabubba “Billybob” Hussein, sier til NSB at de nå krever å bli kalt Sons of Alladin, og selv forlanger han å bli kalt President, eller bare “pres” som høres hakket kulere ut.

Som i dokumentaren, satser også Sons of Alladin på utstrakt våpenhandel, og samtlige medlemmer er derfor påmeldt jegerprøven, sånn at de for det første skal lære om våpensikkerhet, men de planlegger også å kjøpe hagler de vil selge videre til jegere og bønder på Finn - til overpris.

Hubbabubba Hussein sier til NSB at narkotikahandel ble diskutert, men nedstemt og banket dødt rundt bordet. Grunnen til dette var at kontaktene i Miljøpartiet (MDG) er selvforsynt med hasj og khat, og det samme er kontaktene i SV.

- Det er uansett for stor konkurranse fra andre brødre på makedet, så vi måtte solgt for kostpris, og da er det like godt å bare droppe det, selv om jeg var for, sier den nyvalgte presidenten.

Ettersom ingen av medlemmene i Sons of Alladin har lappen for MC, vil de i første omgang stjele sykler og tråkke rundt på, men syklene vil etterhvert bli byttet ut med mopeder og scotere, så snart de kommer over noen som er billige nok. Hussein ber derfor folk lete med lykt og lupe i garasjene for å sjekke om de muligens kan ha en brukt moped stående, som de ikke lenger har bruk for eller vil bli kvitt av andre årsaker. Eventuelle selgere kan ta kontakt via anonnsen på det arabiske nettstedet Hrrrrrrrrallah.ar, og så bare bruke Google Translate, sier han.

- Profilen vil nå bli helt ny og mye tøffere enn folk er vant til å se oss. For eksempel vil vi slutte å gå med lang aftenkjole for menn, som folk tidligere har gapskrattet av, og dessuten er det direkte livsfarlig, sier Hubbabubba Hussein, som forklarer at bror Ali, da han var ute for å kreve inn beskyttelsespenger i den lokale moskeen sist uke fikk aftenkjolen inn i spilene på den nystjålne sykkelen, trynte over styret og fortsatt ligger på intensiven.

Leder av PST, Benerikte Bjørndal, sier til VG at endringen kommer som et sjokk på dem, som det meste annet som skjer, men hun lover at overvåkningen vil bli intensivert umiddelbart.

- Dersom Profetens Ummah nå beveger seg vekk fra tradisjonell radikal islamisme og inntar en mer moderat høyreekstrem holdning, er det meget bekymringsfullt, sier hun, samtidig som hun varsler hjemmebesøk og kaffepauser etter svensk modell.

Bjørndal får støtte av leder av Stortingets Justiskomite og nestleder i AP, Jihadia Takbir, som deler bekymringen.

- Hvis det stemmer at Profetens Ummah nå blir en mopedklubb og slutter å vagge rundt i lange aftenkjoler, bør vi sende dem et lastebillass koraner, sånn at de ikke radikaliseres i feil retning, sier hun.

Det har ikke vært mulig å få en kommentar fra noen i FrP, da samtlige har bristet ut i latter og til slutt lagt på røret.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.77/5
Rating: 2.8/5 (126 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.