Årets EM i triatlon går av stabelen som planlagt

 
Årets EM i triatlon går av stabelen som planlagt
Loading...
Loading...
Etter at over en million deltakere i fjorårets triatlon, som hadde målpassering i flere land samtidig, der de fleste valgte å avslutte i Tyskland og Sverige, ble disket på grunn av juks, planlegger nå arrangørene i Brussel for at årets triatlon skal starte som planlagt.

Som kjent var det i fjor første gang at EM i triatlon startet utenfor Europa, nærmere bestemt i Libya, og første gang uten en eneste europeer.

Også årets EM er ventet å gå av stablen uten europeisk deltakelse, og igjen er Libya valgt som startområde. Flere hundre tusen deltakere har allerede meldt sin ankomst, betalt startavgift og fått startnummer, men dessverre har også i år mange tyvstartet. Jukserne, som har lagt avgårde før startskuddet går, har imidlertid blitt avslørt av kontrollskip i middelhavet. Dermed blir de plukket opp og fraktet til lands i Italia og Hellas, der de blir diskvalifisert og sendt videre til Tyrkia, som hør og bør for juksere. Alt for mange har dessuten fått for dårlig informasjon og har følgende benyttet seg av båt, selv om reglene sier klinkende klart at første etappe består av svømming.

Arrangørene i Brussel lover nå bot og bedring på informasjonsfronten, sånn at grunnreglene sitter før start. Vår egen integreringsminister, Sylvi Listhaug, har til og med deltatt i en demonstrasjonsvideo utenfor kysten av Hellas før årets triatlon sparkes i gang, for å forklare at første etappe dreier seg om frisvømming.

Andre etappe, som går fra Hellas og Italia, og rett nordover, skal foregå på to bein, men også her ble mange avslørt for juks i fjor, ettersom både bil, buss, taxi og tog ble benyttet. Dessuten var det i flere land noen som prøvde å sabotere for deltakerne ved å true dem inn i privatbiler og kjøre dem til mål. I Danmark pågår nå en rettsak mot en kjent politiker som truet 40 fortvilte deltakere inn i bilen og kjørte dem til mål i Sverige.

Siste etappe, som i følge regelboka består av sykling, er vel kanskje etappen det ble syndet mest mot i fjor, noe som utløste et skred av pottesure deltakere da de ble gjort oppmerksom på blemma etter målpassering. Det medførte et vell av trusler, vold og tafsing.

Noen fulgte imidlertid reglene til punkt og prikke, og fjorårets vinner, Ali Baba Komeini, som ga alt det siste stykket, tråkkende febrilsk på en bitteliten pikesykkel over målpasseringen i Finnmark, sier til NSB at han aldri har vært lykkeligere. Mest over at politiet ikke fant pistolen og håndgranatene i bagasjen, men også over premien som følger med seieren. I Norge er det nemlig NAV som rundhåndet sponser premiene til de mange tusen deltakerne i triatlon, og alle får for fremmøte.

Årets triatlon er ventet å starte denne og neste måned, og på grunn av det høye antallet deltakere vil arrangørene slippe dem avgårde i puljer, som vi er vant til fra for eksempel femmila. Dette gjøres i første rekke på grunn av forskjellige stilarter i crawl og butterfly, sånn at folk ikke skal krasje eller slå hverandre ihjel i vannet, noe som kunne blitt utfallet ved en fellesstart.

Den største favoritten i årets EM, irakeren Mustafa Muhammed, som har holdt formen ved like ved å løpe fra den irakiske hæren, sier til det arabiske nettstedet Hrrrrrrrrallah, at han mest frykter utfordringen fra brødrene, altså hans ekte, alle 22 av dem, som også har benyttet tiden godt ved å løpe fra den irakiske hæren. Han tror ISIS stiller med mange deltakere i år.

- ISIS har fått et knallgodt lag nå som vi er tvunget til å løpe mye, sier han til Hrrrrrrrrallah, mens han klør seg i det lange svarte uflidde skjegget og speider etter regjeringssoldater, på vei til Libya og strandområdet der han har fått beskjed om å stille.

Han mener bestemt at kontrollpostene i Europa bør bli enklere å passere, spesielt i Ungarn, der det fort hoper seg opp og blir til en flaskehals, noe som irriterer deltakerne, spesielt om de drasser på mange våpen.

- Folk blir sure, og det er jo forståelig. Har man en ryggsekk full av sprengstoff og samtidig en bag full av våpen i hver hånd, er det sinnssykt plagsomt å komme ut av rytmen.

Mustafa Muhammed får støtte av islamekspert og NRK kommentator Lars Gule, som kan relatere og vet hvor irriterende det er å bli stoppet når man bærer på en tung ryggsekk. Han anmoder alle land med kontrollposter om å besinne seg, sånn at triatlon går knirkefritt og uten avbrudd.

- Drittsekker og halvnazister, skriker han skriftlig på Facebook, og skylder som vanlig på Knarvik, SIAN og Storhaug.

Om årets deltakerantall overstiger fjorårets rekord på over millionen gjenstår å se, men i følge kilder er enorme gjenger halvkriminelle og helkriminelle på vei til Libya fra flere land, ettersom EM i triatlon har blitt svært populært og var en dundrende suksess for omtrent alle deltakerne i fjor. Vi kan bare ønske lykke til og må beste jihadist vinne.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.66/5
Rating: 2.7/5 (89 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.