Flyktninghjelpen tilbyr cowboy-frokost til sultne muslimer under Ramadan

 
Flyktninghjelpen tilbyr cowboy-frokost til sultne muslimer under Ramadan
Loading...
Loading...
Den erfarne generalsekretæren i Flyktninghjelpen, Jan Egeland (se video nederst i saken) som har fått for seg at Ramadan er noe som skjer årlig fordi muslimer denne ene måneden mangler penger til mat på grunn av kraftig restskatt, mener det er en forskrekkelig og livsfarlig situasjon som setter blodsukkeret i fare og taxi-passasjerer i enda større fare. Flyktninghjelpen tilbyr derfor nå fattige muslimer som er utsatt for manglende betalingsevne, en daglig god start på dagen. Med en solid cowboy-frokost spekket med bacon, egg og bønner dynket i baconfett og druknet i ketchup, ønsker Egeland å hjelpe sultne muslimer å bøte på dalende humør, dalende blodsukker, og økende agressivitet.

Flyktninghjelpen har derfor, i samarbeid med Norsk Griseoppdrettsforbund og Olympiatoppen, arrangert for fellesbespisning på samtlige Statoil stasjoner i hele Norge, der muslimer skal feites opp på store mengder egg, bacon og bønner.

Initiativet har naturligvis utløst det rene skjelv og kaos i muslimske land, der kirker og ambassader brennes ned, kristne jages fra hus og hytte, og det har selvsagt også medført fatwaer både fra øst og vest. Eller mest fra midten av øst, der både Iran og Irak topper med direkte anmodninger om umiddelbar halalslakt av både Egeland, eierne av Statoil stasjoner fra Nordkapp til Lindesnes, Norsk Griseoppdrettsforbunds Bjarne Lubben, og leder av Olympiatoppen, Per Sprett Biong.

Men Egeland, som har fått for seg at en fatwa er en slags orientalsk frokost og halal et slags orientalsk krydder, sier til NSB at han nå både gleder seg og ser fram til å reise til forskjellige land som Libya, Syria, Iran og Irak, og alle andre land han har fått invitasjoner fra. Der vil han vil delta på så mange fatwaer han får tid til.

- Jeg reiser til Syria allerede på Mandag. Der skal jeg delta på en hyggelig fatwa i en liten koselig landsby som heter Rakka, med en Abu Dubu Baghdadi, eller noe sånt, som har invitert meg personlig via Twitter, sier Egeland, og legger til:- Det sto på arabisk, så jeg kjørte det gjennom Google Translate, og da fikk jeg “Kom til IS din vantro hund og jeg kapper hodet av deg,” men da lo jeg godt og lenge. Det beviser bare at det burde hete Giggle Translate, sier Egeland fnisende, og rister lattermildt på hodet til luggen bytter side.

Også leder av Olympiatoppen, Per Sprett Biong, kommer til å delta på en fatwa, i følge fagbladet Løp. Det blir imidlertid i Sverige, der han skal møte idrettsungdom for en planlagt fatwa i Rinkeby, en liten forstad til Stockholm. Det var imidlertid laber interesse hos NRK for å dekke saken, så en journalist fra Løp vil følge ham.

Leder av Norsk Griseoppdrettsforbund, Bjarne Lubben, sier til ACB Nyheter at han dessverre ikke har anledning til å delta på fatwaer i år, spesielt ikke nå som Statoil skal fores med masse gris, men han vil gjerne ha det til gode når han får bedre tid. Sannsynligvis på nyåret, etter at forsyninger av ribbe til julebordene er unnagjort.

Integreringsminister Sylvi Listhaug, som etter at det ble kjent at KrF formann, Knut-Arild Hareide, som i god kristen ånd støttet initiativet, også var blitt invitert til fatwaer, sier til TV2 at hun er villig til å sponse turen for ham privat, hvor enn han vil reise.


------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.82/5
Rating: 2.8/5 (109 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.