Thomas Knarvik lover å brenne Gule og Esbati

 
Thomas Knarvik lover å brenne Gule og Esbati
Loading...
Loading...
Kunstneren Thomas Knarvik har havnet i medienes søkelys etter voldsomt satiriske tegninger av en rekke selvopphøyde personer på det man vanligvis kaller den eksterne venstresiden. Det kulturiverte med at Knarvik en tid ble slettet på Facebook, mens moderatorene i Marokko tok en siesta og et blås Khat.

Da de våknet etter siestaen og rusen, etter omlag en uke, lå det imidlertid en hissig epost fra sjefen i Odda, på posthylla. Dermed fikk Knarvik lov å komme tilbake på Facebook, selv om moderatorene ikke forsto en millimeter av brevet, men merket seg navnet Knarvik, som de hadde et vagt minne om at de antagelig hadde fjernet av gammel vane, på stigende rus, eller på ordre fra Sverige.

Nå er det ikke første gang Knarvik opplever sensur, så han har tatt det hele med knusende stoisk ro. Han forteller til NSB at første gang han ble sensurert, skyldtes det en gedigen misforståelse. Da handlet det om en bok han førsøkte å spre, så han foreslo at forleggeren bare kunne brenne den. Han mente selvsagt på DVD, og tok det som en selvfølge at forleggeren forsto konseptet, men forleggeren tok ham bokstavelig talt på ordet, tok 2,500 bøker med seg ut i hagen og tente på.

- En idiot, sier Knarvik, som er i full gang med å tegne en erigert penis i lite format på en kjendis.

Nå har imidlertid Knarvik planer om en ny bok, der NRKs selvutnevnte orakel, Lars Gule, vil få en fremtredende rolle, sammen med den svenske politikeren Ali Esbati, som elsker Halloween, og å kle seg i forskjellige ape-kostymer. Tittelen på boka vil bli “Gule og Esbati,” og Knarvik lover at denne vil bli brent, på DVD.

Han røper at handlingen i boka tar for seg Gules sjeldne form for Tourettes syndrom, på fagspråk kalt Toalettes syndrom, som gjør at mishagsytringer og regelrett sverting og bannskap kommer på løpende bånd i skriftlig form, i motsetning til den vanlige varianten der ordene kommer muntlig, eller på fagspråk kalt oralt.

Ord som “drittsekk”, “nazist” og “brunskjorte,” som Gule skriver i annenhver setning til folk som på en eller annen måte ikke er fullstendig enig med ham, skyldes nettopp dette auto-syndromet, og Knarvik ønsker nå å hjelpe Gule, sånn at flere innser hvilke problemer han sliter med.

Knarvik kommer selv til å illustrere boka, og flere mer eller mindre kjente personer vil bli avbildet. Rune Rudberg, Kjell Erling Kloster, hun dama til han fyren i AP, Einar Book Jensen, Rune Bergliot Steen, Sholtar Sulltann, og Methab Tafsar, er kun noen av karakterene som vil bli karikaturiert. Dessuten vil Ali Esbati få en rolle som Gules høyre hånd, også kalt shotgun om de satt i en bil eller var på jakt, eller good God, om det var en sen fredagskveld foran PC’n og bilder fra Pornhub rullet over skjermen.

Planen er at boka skal inn i læreplanen for ansatte på diverse institusjoner, samt at NRK mye sannsynlig vil lage en dokumentar om den, i samarbeid med britiske BBC og australske 60 Minutes.

Lars Gule ønsket ikke å kommentere saken overfor NSB, men på Facebook han han skrevet “Drittsekk,” sammenhengende siden saken ble kjent.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.82/5
Rating: 2.8/5 (88 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.