Svensk politi starter kaffebar - etter ide fra Norge

 
Svensk politi starter kaffebar - etter ide fra Norge
Loading...
Loading...
Etter at det ble kjent at svensk politi, eller polis, som de tøffe gutta i blått kalles i Sverige, fant på ideen med å by steinkastende vandaler og rabiat ungdomspakk på kaffe og en god prat i stedet for å brutalt legge dem i bakken og påsette håndjern, noe som er vanlig i resten av verden - åpner de nå kaffebaren “Polis & Røver Kaffe Kafé” midt i hjertet av den verste ghettoen i Stockholm.

Kafeen skal nemlig åpnes i forstaden Rinkeby, der journalister blir steinet og påkjørt, der Sherry lov råder, og maskering har vært på moten både blant kvinner og menn i en årrekke.

Selve ideen til kaffeserveringen og godpraten stammer egentlig fra Norge, innrømmer politimannen Sten Naiv Svensson, som en fredagskveld i fylla trykket feil på fjernkontrollen og ramlet inn på NRK, der nok en reprise av programmet “Rorbua” ble sendt.

- Det var som å være i Rinkeby, utenom hudfargen. Jag fattade noll, sier han, og beskriver programmet der rav dritings nordlendinger fyrer på Mack-øl og forteller hverandre groviser.

- Som en revolusjon, sier han.

Han ringte politistasjonen allerede samme kveld for å fortelle om ideen, men de trodde det var en slibrig tungtpustende pervo som ringte på grunn av promillenivået, så han måtte vente til etter helgen, når hodet ikke kjentes ut som om Rinkebybeboere hadde sparket og hoppet på det.

Men da han på Mandag morgen fortalte om ideen, ble det imidlertid feiret både med bløtkake og sur kaffe da de andre politifolkene omsider forsto hva han snakket om. Politimesteren tok øyeblikkelig kontakt med Hamas, al-Qaida, Hezbollah og ISIS avd. Stockholm, for å innhente tillatelse og halal-sertifisering for kaffekrusene.

Kaffebaren kommer til å bli åpnet i de utbombede lokalene til lokalavisa Rinkebyposten, som ble nedlagt tidlig våren 2012, etter at håndgranater ble kastet inn før de avsluttet jobben med en kasse Molotow cocktails og noen tusen runder med en Kalashnikov.

Om alt går etter planen vil kaffebaren innvies i løpet av noen måneder, men politimesteren innrømmer at oppussingen av lokalene har gitt noen utfordringer og går tregt ettersom håndtverkere først må arresteres for å tvinges inn i området.

Sten Naiv Svensson, som er initiativtager og ansvarlig for framdriften, vil også stå for serveringen. Han har tatt kontakt med norsk PST, via Säpo, for å få oversendt alle episodene som noensinne er lagd av “Rorbua,” sånn at han skal være mest mulig mentalt forberedt.

- Det er jo bedre å se ansikter sprekke opp i latter enn av en politikølle, sier han, og forteller samtidig at det norske kaffemerket Ali kaffe vil bli servert i stedet for Gevalia, siden ISIS avd. Stockholm protesterte på slagordet: “Vilket kaffe skulle du bjuda på om du fick oväntat besök?”
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.55/5
Rating: 2.5/5 (97 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.