Listhaug er fly forbanna over sammenligningen med Trump

 
Listhaug er fly forbanna over sammenligningen med Trump
Loading...
Loading...
Den amerikanske avisa Washington Post postet denne uken en artikkel der den norske integreringsministeren Sylvi Listhaug ble sammenlignet med den aldrende amerikanske presidentkandidaten Donald Trump, men det fikk Listhaug til å tenne i bånn, som spredde seg gjennom kroppen til det nådde munnen.

Hun tar nå et kraftig oppgjør med amerikansk presse, som hun påstår er ynkryggede pingler og puddinger, tvangsforet på barnegrøt og dadler.

- Ser jeg ut som Trump? spør hun retorisk.

Listhaug føler seg dypt krenket av at noen våger å sammenligne henne, den fagre beinharde vikingen, med en syttiåring som må ha beskyttelse for å tale, noe hun aldri kunne tenkt seg.

- Jeg ser faktisk fram til at noen er så dumme at de angriper meg under en tale, for da blir det statuert et eksempel for historiebøkene, lover Listhaug, før hun former ordet SV lydløst med de sexy leppene og smiler.

Den eneste sammelingningen med Trump hun er enig i, er fargen på håret, men ikke frisyren og fasongen.

- Det ser jo ut som en ravn har begynt på et reir, ler Listhaug, og prøver den nysmidde vikinghjelmen hun har fått i gave av Soldiers of Odin.

Hun innrømmer likevel at Trump har noen gode poeng, for eksempel dette med å gjøre America great again, som han mest sannsynlig har stjålet av Great Britain, som burde få det tilbake. Også dette med å bygge en mur, mener Listhaug er en god ide, men at Trump tenker for smått.

- Hva er vitsen med kun én mur om den ikke går hele veien?

For Listhaug, som er bonde med egen gård, vet alt om inngjerding for å holde rev, ulv, gaupe, bjørn, eveneveike blodrøde journalister og annet avskum på rett side, og røper at hun allerede har sendt tegninger og spesifikasjoner på en vellykket skigard til Trump.

Hun tror personlig at det var siste gang en amerikansk avis tråkket så til de grader i kålåkeren at de sammenlignet henne med en gamling, og lover samtidig i Odins navn at neste avis som prøver seg på en sammeligning med Trump, vil få uventet besøk.

- Blood Eagle, så vil ikke det gjenta seg flere ganger, sier Listhaug, kikker lengselsfullt på sverdet på veggen og bildet av Lagertha på skrivebordet.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.90/5
Rating: 2.9/5 (104 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.