Julius Hoppalong om 'innsatt-kjærlighet': - Det slår bare gnister og man ser stjerner

 
Julius Hoppalong om 'innsatt-kjærlighet': - Det slår bare gnister og man ser stjerner
Loading...
Loading...
Etter at det ble kjent at den fjernimporterte serievoldtektsdømte TV2-danseren, Julius Hoppalong, ble beskyldt for å pådra seg grisebank og mishandling i fengelet, hele seks ganger, slår han nå tilbake mot det han kaller “ensidig mediadekning,” siden kun VG gadd å skrive om ham og dekket saken.

Hoppalong vil gjerne ha frem at desinformasjonen er total, at det ikke dreier seg om seks tilfeller, men seks tusen seks hundre og sekstiseks, noe han nyter hvert øyeblikk av.

- Jeg er litt kinky, så jeg liker det litt brutalt, sier Hoppalong til NRK, mens han smører inn et tykt kubbelys til kvelden.

Julius Hoppalong håper med dette å sette søkelys på innsatt-kjærlighet, som han mener ikke er noe å kimse av.

- Det slår bare gnister og man ser stjerner, som det gjorde for meg, sier han, og erindrer såvidt den første blodige spankingen i cella.

Det Hoppalong ikke trodde var mulig da han svingte rundt med potensielle voldtektsofre på TV2, har nå blitt til virkelighet.

- Hver dag byr på et nytt eventyr, enten det i luftegården eller i cella, sier en oppglødd Hoppalong, og roser samtidig de fengselsansatte for ikke å blande seg.

Han er imidlertid bekymret for vannlatingen, som har vært i ulage etter et kjærlig spark rett i solar plexus lower department.

- Jeg må kaste opp en del for å kompensere for manglende funksjon der nede ja, men det er ikke et problem sånn sett, for jeg kaster jo opp veldig ofte, så det har blitt en vane, sier Hoppalong, før han kjenner etter om testiklene er på plass igjen, men skuffet må konstantere at de fortsatt er på vandring et eller annet sted, noe som forklarer den svært lyse halogenstemmen.

Da det i VG knapt ble belyst at Hoppalong var utsatt for “overgrep,” har livet blitt snudd på hodet på innsiden av murene.

Han blir nå fotfulgt av medfangene rumenske Radovan “ladyboy” Kalmenski, og Abdullah “giant” Badhulla fra Somalia, som har til oppdrag “å passe” på ham, noe de uttnytter seg av ved enhver anledning.

Det ser allikevel ikke helt beksvart ut for Hoppalong, utenom på kveldene og når han sitter på kne, siden han nå har fått godkjent overflytting til et fengsel i Kongo, der en utveksling med en annen norsk fange skal foregå. Dermed øyner Hoppalong muligheten for å utveksle nye betjentskaper og lære nye folk å kjenne, både på godt og vondt.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 3.07/5
Rating: 3.1/5 (103 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.