Stortinget evakuert: Folk i total panikk

 
Stortinget evakuert: Folk i total panikk
Loading...
Loading...
Dramatiske TV-bilder fra stortingssalen viser folkevalgte i full panikk som rømmer mot utgangsdører og prøver å knuse vinduer for å slippe ut.

Da Stortinget samlet seg for å høre Statsminister Erna Solberg fortelle om besøket i det Hvite Hus og samtalene med Obama, gikk det meste galt.

Solberg og Brenda, som på vei hjem stakk innom en indisk restaurant, der Tikkalikkalokka og annen kruttsterk indisk krydret mat sto på menyen, følte allerede på flyet tilbake til kongeriket at noe var i uorden med fordøyelsessystemet.

Rett fra flyet i pansret limousin til Stortinget, der 167 spente representanter satt og ventet, entret Solberg talerstolen. Hun kjente det presset på, at magen skrek etter førstehjelp og intravenøs behandling, men hun overså og ignorerte det. Møtet med Obama var for stort og hun var ivrig etter å skryte, som bergensere flest.

Halvveis ut i den omlag fem timer lange talen, som siden hun er bergenser var klin umulig å korte inn, begynte det for alvor å bygge seg opp trykk. Det samme gjaldt utenriksminister Bjørg Brenda, som holdt seg på magen og prøvde å tenke gode tanker om RBK.

Til slutt ble trykket så stort at både Solberg og Brenda følte seg tvunget til å lette på det, for de var i ferd med å eksplodere. Dermed lot de begge en seig smyger lekke ut, omtrent samtidig.

- GASS!!! GASS!!! ropte SV-leder Lysbakken, som først kjente den svært sure eimen, og er den eneste med sersjantsgrad fra forsvaret.

Samtidig begynte han å banke pennen mot en annen, som man skal gjøre under gassangrep.

Folk fikk totalt panikk, så livet passere i revy og antok at siste time var kommet.

De løp mot dører og vinduer med tårene sprutende ut av øynene, mest på grunn av lukta og gassen, men også av ren frykt. 

AP-leder Støre rev nestleder Hadia i håret for å komme før henne, mens KRFs Hareide begynte å tale i tunge. Grande tok rennefart og slengte seg seg selv hardt inn i døra som gikk andre vei. Men hengslende begynte å gi etter på andre forsøket og flisene spratt ut av karmen.

Noen forsøkte å kaste stoler gjennom de skuddsikre rutene og andre begynte å hakke i golvet for å lage tunnell.

En del holdt pusten til de var blålilla i trynet, men da Brenda slapp den neste smygeren gikk flere i sjokk, og da Solberg slapp en høy braker, var de fleste sikre på at det var et terrorangrep fra IS, så mange besvimte og falt om der de sto.

- Flytt dere! skrek Grande, tok på ny rennefart fra femten meter og smalt rett inn i døra.

Den tunge kroppen gjorde at hele karmen ga etter, og deler av veggen. Med Grande liggende langflat over døra, full av murpuss og støv anno 1814, løp folk over henne og ut. Flere fra FrP trampet ekstra hardt og noen stoppet faktisk opp for å hoppe på heltinnen.

Det er nå bestemt at hver millimeter av stortingssalen skal kjemisk renses, og Solberg og Brenda har fått forbud fra regjeringen mot å reise til USA, mest på grunn av den vanvittig lange talen på bergensk, og også forbud mot å spise indisk mat så lenge de ikke er i opposisjon.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.58/5
Rating: 2.6/5 (93 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.