Aktuell rapport: Fylkene med mest uromantiske mannfolk

 
Aktuell rapport: Fylkene med mest uromantiske mannfolk
Loading...
Loading...
Vi har kjørt land og strand rundt for å teste hvor mannfolk er mest uromantiske og hvilke gaver man bør holde seg unna når kjerringa har bursdag, på Julaften eller til Gullbryllup.

Nok en gang slet redaksjonen voldsomt med å finne stoff å skrive om. Det var så ille at når Åge-Elvis, for hundretusende gang forslo en artikkel om biler, fikk han en dartpil kontant i skallen og måtte på intensiven for å sy. Imidlertid hadde han under narkosen fått en ny ide.

- Kan vi skrive noe om gaver og damer? foreslo han spakt, lavt og forsiktig da han kom tilbake, og dukket i frykt med det samme.

Redaktøren tenkte seg om og kastet pilene mot dartskiven i stedet.

- God ide, sa han etter noen minutt, og Åge-Elvis våget igjen å dukkke fram fra gjemmestedet under bordet.

Som graverende journalister bestemte vi oss først for å ringe rundt til forskjellige vilt fremmede og rett og slett bare spørre, men ingen forsto dialekten til Åge-Elvis, så de la bare på siden de trodde det var en utlending. Dermed måtte vi igjen ut på landeveien.

Vi kjørte Norge på kryss og tvers, intervjuet både gubber og kjerringer, og til slutt kom vi til en konklusjon. De minst omtenksomme mannfolka holder til i Trøndelag, Ryfylke, og stort sett hele nord-Norge.

Det vi ble fortalt sjokkerte sannhetssøkende galvaniserte journalister, selv om vi trodde vi hadde hørt det meste forlengs.

Vi startet i nord og jobbet oss sydover, for da sparte vi bensin siden bilen kunne rulle på tomgang nedover. Her er et lite utvalg.

I Finnmark fikk vi ikke tak i noen å snakke med, for der var tjuvslakt av rein allerede i gang, eller flyktninger strømmet på fra krigsherjede Russland, så de var opptatt, men Egon S. Målig, fra Troms, innrømmet at han muligens hadde vært litt selvsentrert da han ga kona en ny påhengspropell i gullbryllupsgave, og straks ba om å få låne den, mens Per Kjip Olsen fra samme fylke, ga kjerringa et brukt rustent anker han hadde fått av naboen.

Fra Trøndelag gikk det mest i HB når det kom til gaver. Svein Otto Rusa, ga kona 10 kg sukker til Jul, før han ba om å få låne 400 kopper for å sette sats.

Peder Ola Dunk, som hadde kjøpt helt nytt HB apparat til kjerringa, hadde også ryddet plass til det i kjelleren, der han tilbød å oppbevare det og teste det ut for henne på ubestemt tid.

Da vi kom til Bergen, ga vi bare opp og kjørte videre.

Så kom vi til Ryfylke, som definitivt skiller seg ut som verstingen blandt fylker i Norge.

Sindre Inante, fra den vesle holmen Storholmen, bryr seg verken om bursdager, julefeiring, gaver eller kona. Han er kun interessert i en ting, og det er kråke og krabbejakt. Derfor hadde han ikke vært hjemme på flere år, men i stedet innlosjert seg i skytetårnet på 2 kvadratmeter. Herfra så han alt som skjedde på holmen, og kunne spotte en huvring på flere hundre meters hold. Da kona en dag besøkte ham og fortalte at hun hadde bursdag, ble han mildt sagt overrasket og lurte på hvem i alle dager hun var, siden det var så lenge siden.

På naboholmen, Lilleholmen, som er litt større, bor det eldre ekteparet Magda og Johan Lilleholmen. Her forteller Magda at Johan er av den heller uromantiske typen, utenom én gang da de var nygift og han faktisk hadde kjøpt en gave til henne på bursdagen. Det var 12 kg hummeråte av halvråtten bedervet fisk, som han hadde pakket inn i 2 Domus-poser og knyttet igjen. Deretter fikk hun være med på fjorden og sette agn. Hun ser kjærlig på Johan, som ignorerer henne helt, og i stedet ivrig løser kryssordet i Playboy.

Østlendinger derimot, skiller seg ut som de desidert mest omtenksomme kavalerene og kjøperne på gavefronten. Spesielt femininiserte Bæringer løper skinnet av seg selv for å finne nøyaktig den helt perfekte gaven til kona, som de på forhånd har fått beskjed om at hun ønsker seg.

- Pris betyr ingenting, sa Halvor Stinn, som akkurat hadde kjøpt en flunkende ny diger cabincruiser til sin kjære på morsdagen, selv om hun ikke er mor, siden de ikke har barn.

Han hadde sett henne lese et stykke i Se & Hør, om kronprins Håkon Magnetus og Mette Maria, som cruiset rundt på en helt lik båt de hadde lånt av en kompis i ett eller annet stan eller en annen diktaturstat i ørkenen, og da sa hun “den var fin,” som han med det samme tolket som et ufravikelig ønske. Etterpå begynte han imidlertid å kjøpe alle Se & Hør i lokalbutikken med det samme de kom ut, sånn at kona ikke skulle få flere grandiose griller. Dette ga igjen noen uønskede bivirkninger, forteller han, ettersom hun begynte å shoppe i butikken stedet. Dermed har han nå kjøpt butikken og lagt den ned.

Hele den fyldige aktuelle rapporten på 754,000 tettpakkede sider i liten font, kan lastes ned i PDF format ved å trykke HER.

Neste uke skal vi teste hvilke kinesiske shampooer som enklest fjerner alle hår på Åge-Elvis’ hode. Følg med da.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.77/5
Rating: 2.8/5 (94 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.