Returkampen

 
Returkampen
Loading...
Loading...
Etter at Mehtab Tafsar fra Iransk Råd Norge (IRN) for en stund siden utfordret Hege Storhaug fra tenketanken Har Rett Service (HRS) til slåsskamp, der han var totalt sjanseløs selv med et kobbel av illegale brødre som ulovlige medhjelpere, har han nå utfordret digre muskuløse Storhaug til returkamp.

Denne gang foreslo Tafsar en kamp i den populære TV-sporten amerikansk fribryting, også kalt wrestling, der skitne triks er tillatt og alt er lov. Med beintøff trening i en jihadistisk selvmordsbombe-leir i utkanten av Iran, der han med nød og neppe overlevde instruksjonene, følte Tafsar seg nå klar for oppgaven.

Storhaug, som også har fortsatt å ligge i knalltøff hardtrening i påvente av at en ny utfording ville komme fra Tafsar, svarte ja på strak bulende arm, men foreslo at de skulle benytte seg av tag-teams for å gjøre det litt mer interessant og mer publikumsvennlig.

Tag-teams betyr rett og slett at den som er i ringen har en partner som venter utenfor, og kan så bytte plass med denne om svetten begynner å piple.

Kampen skulle også denne gang finne sted i en moské, der golvet er helt tomt, der det er høyt under taket, og plass til å sette opp en internasjonal brytering. Dermed ble Rabiat moskeen i Oslo ble valgt som kamparena. Tafsar begynte allerede samme dag å tilby en femtilapp og en kebab til folk som passerte utenfor, sånn at de skulle heie på ham. Et triks han hadde fått av en politiker i Drammen.

Kravet både fra Tafsar og Storhaug, var at dommeren skulle være relativt nøytral, så valget falt til slutt på den mislykkede nesten-terroristen Lars Gule. Det ble bestemt etter knallharde forhandlinger, der forslag fra Tafsar om både onkelen i Syria, Mullah Kreket og Profetens Ummahs Mubba Hubbabubba, grovt ble latterliggjort av Storhaug, mens også Tafsar hadde avslått alle hennes forslag. Dermed sto Gule til slutt igjen, noe han var vant med både fra skolen og i Beirut. Men han takket kun ja til dommeroppgaven etter lange overtalelser fra Storhaug og brutale islamistiske trusler fra Tafasar. Gule forklarte at han egentlig ikke hadde tid, siden han bruker det meste av fritiden til å sitte ved telefonen og vente på at NRK skal ringe. Forespørselen var dessuten om å dømme pro bono, men Gule trodde først det var snakk om Bono, og han er jo stinn.

Listhaug og Sulltann

Som brytepartner valgte Tafsar broren (ikke egentlig) Sholtar Sulltann, som etter vrakingen som borgermesterkandidat for MDG i Oslo, brøt helt sammen og har holdt senga inntil helt nylig. Nå er imidlertid Sulltann oppe og går igjen, til tross for massivt muskelsvinn i begge beina og en blære som ikke har blitt tømt på måneder. Sulltann, som tidligere var generalsekretær i Iransk Råd Norge (IRN) og omtrent kan alle skitne triks i boka, var derfor et soleklart førstevalg for Tafsar, som på ny følte seg skråsikker på seier.

Storhaug på sin side, valgte integreringsminister Sylvi “Lagertha” Listhaug som sin brytepartner. Hun hadde fått med seg Listhaugs berserkgang på Stortinget, der hun kjeppjagde Støre, Hareide og Grande, til de endret mening og stemte for alle hennes forslag.

- Hun virker tøff, rett fram og selvsikker, akkurat som meg, sa Storhaug før kampen, mens hun trakk en blytung militær beltevogn med håndbrekket på, 60 meter etter tennene.

Som sist var moskeen smekkfull av importerte teppesnusere allerede timer før kampen skulle starte, og på ny ble tildekkede kvinner bedt om å snarest pelle seg hjem for å passe ungeflokken og vaske opp.

Oppvamingsbandene Quran Quran, The Throwing Stones og artisten Sharia Twain, var leid inn for å få opp stemningen i den tettpakkede moskeen, og det gikk i kjente coverlåter som “I want to break free”, “I’ll be stoned for Christmas”, “Let It Blow Let It Blow Let It Blow", "The Great Pretenders," og den populære "YMCA," som nesten alle sang med på, mens Sharia Twain sang låter som "Born in the UAE", "Walk Like An Egyptian", "Guantanamo Prison Blues," og tilfeldigvis sang hun "Got Dynamite?" akkurat i det Gule ankom moskeen.

Innhyret pro bono brytedommer Lars Gule, som kom luntende en knapp halvtime før kampen startet, bærende på en tung ryggsekk, var som vanlig usedvanlig sur, nærtagende og gretten. Han syntes egentlig hele greia virket som en overmoden radikaliseringsprosess for tunge misbrukere av anabole steroider og beisbrune strømninger han overhode ikke var enig i. Men siden han hadde lovet å stille, som i Beirut, han stilte.

Tafsar og Sulltann hadde varmet opp på bakrommet, der imamen Hassan Hassan Muhammed Abdul Mohammed akkurat hadde ankommet Oslo fra Islamisbad og ikke kunne et ord norsk. Han var derfor svært forvirret av alt ståheien i moskeen og hadde gjentatte ganger prøvd å tafse på Sharia Twain, mens han desperat prøvde å ødelegge musikkinstrumentene og skjære hull i stortromma, noe han mente var vanvittig harame greier og djevelens ultimate verktøy.

Plutselig ble det helt stille i moskeen. I døra sto det norske fribryterparet Storhaug og Listhaug. Storhaug diger som en okse, full av norrøne hardcore tatoveringer, og med muskler som spilte i alle retninger ved den minste bevegelse. Listhaug stilte i fullt Viking-mundur, med brynje, sverd og skjold.

- Nei, nei, jeg kan med det samme si at kun drittsekker og radikalisert høyreekstremt pakk med mørkebrune konspirasjonsmotiv bruker sverd og skjold, sa en alltid like sur Gule, og ba Listhaug droppe utstyret der hun sto.

Listhaug plantet sverdet kontant i betonggulvet så det sto og dirret, før hun irritert slapp vikingskjoldet i golvet med et brak.

Sulltann virket livredd ved synet og gjemte seg bak Tafsar, som heller ikke følte seg trygg, men de hadde på forhånd lagt en slagplan som virket bombesikker, noe Gule også var enig i, men han hadde som kjent tatt feil før.

- Javel, hvem skal begynne, spurte dommer Gule surt, og så nedlatende på Storhaug og Listhaug, mens han klappet Tafsar vennlig på skulderen og ba ham gå opp i ringen.

Med Tafsar ventende og en forskremt Sulltann utenfor det ene hjørnet, gikk Storhaug mot ringen med tunge maskuline skritt. Hun skrevet over tauene og blunket lurt til Tafsar, som med ett ble veldig urolig og klasket Sulltann hardt i hånda. Det da var meningen at Sulltann skulle entre ringen i stedet og bytte med Tafsar, men han blånektet og klappet i stedet Tafsar tilbake. Sånn holdt de det gående i flere minutt, inntil Gule ble drittlei og blåste kraftig i fløyta.

- Nå får dere skjerpe dere gutter! Husk at det er jeg som har det siste ordet, siden det er jeg som er eksperten her, sa Gule formanende, før han advarte Listhaug og Storhaug mot å diskutere noe særlig med ham.

De to kamphanene var klar. Storhaug sto avslappet midt i ringen og ventet på at Tafsar skulle angripe. Han sirklet rundt henne som en sjakal som ventet på at løva skulle spise ferdig, men så angrep han henne plutselig i ryggen. Det kom brått og uventet, og siden Storhaug var opptatt med å psyke ut Sulltann i hjørnet og ikke var observant nok, klarte Tafsar å dytte henne såpass at hun måtte ta et skritt fram. Stemningen i moskeen bokstavelig talt eksploderte. Flere tusen rabiate teppebankere begynte momentant å hyle og skrike og rope på en eller annen Allan.

Tidligere landbruksminister Sylvi Listhaug, hadde aldri hørt på maken, så hun holdt seg hardt foran ørene for å ikke få tinnitus eller bli stokk døv av den ekstreme støyen. Det var som å være i en låve full av ville burhøns, bare tusen ganger verre.

Storhaug beholdt imidlertid roen og virket helt uanfektet. Hun tok det ene skrittet tilbake og gikk tre skritt fram, En livredd Tafsar løp nå det han klarte rundt henne for at hun ikke skulle få fatt i ham, men etter en stund begynte han å gå tom for krefter og farten dalte. Det benyttet Storhaug seg av. Tafsar, som med ett innså at han holdt på å besvime, mest på grunn av all panikkløpingen i sirkel alt for lenge, sånn at han nærmest var spyklar, strakte desperat ut en hånd for å prøve å bytte med Sulltann. Da hogg Storhaug til.

Med begge hender i fast grep rundt Tafsars utstrakte hånd, begynte Storhaug først å slenge ham brutalt fram og tilbake. Så begynte hun å rotere. Tafsar, allerede på nippet til å spy av all sirklingen i panikkfart rundt henne, ble nå slynget rundt til G kraften nærmet seg fjorten, og grønnfargen i trynet gikk over i blått.


I ren sleggekast-stil tok hun sats. Tafsar ble kastet nesten tyve meter ut av ringen i en flott høy bue, mens halvfordøyde kebaber og halalcola ble sprayet utover tilskuerne under.

Med Tafsar langt ute av ringen, var det automatisk Sulltanns tur. Samtidig byttet Storhaug med Listhaug.

Med vadmelskjole og brynje spratt Listhaug smidig over tauene, mens Sulltann nølende satte en skjelvende fot inn. Men det virket tross alt litt mer overkommelig med Listhaug enn muskelmonsteret Storhaug, tenkte Sulltann, så han entret sakte ringen.

- FOR GUD, ODIN OG FEDRELAND! ropte Listhaug, så løp hun berserk mot ham.

Sulltann ble helt perpleks. Livredd sto han bare stille mens han lukket øynene. Så kom sparket. Det svartnet som høyre hjørne av et IS-flagg og han gikk rett i knestående. Tårekanalene ble skrudd på full flush, og minner om da han som guttunge fingret geitene i Pakistan flimret over netthinnen, akkopagnert av stjerner i alle varianter. Planen han på forhånd hadde lagt med Tafsar, hadde definitivt ikke virket.

Storhaug strakk en bulende og tatovert høyrearm trimferende i luften, jublet behersket og beskjedent på sørlandsk, mens Listhaug gjorde seg klar for nådestøtet.

Men så gikk dommeren i mellom.

Gule var fast bestemt på at de han alltid kalte radikale høyreekstreme og var uenige med ham, ikke kunne ha rett og dermed vinne, uansett. Han plukket fram en gul post-it blokk fra brystlommen, ga Listhaug gult kort og en kraftig advarsel.

- Neste gang blir det rødt, sa han surt, før han snudde seg mot Storhaug og ga også henne gult kort og en sur advarsel.


Med Tafsar fortsatt liggende i svime utenfor ringen, etter at han endte flyveturen med å treffe en uoppmerksom fyr som sto og finleste i koranen, midt i trynet med trynet, og med Sulltann i tårer og verkende baller, knestående midt i ringen, blåste plutselig Gule av kampen for pause.

Storhaug og Listhaug protesterte, men Gule var som vanlig urokkelig. For som ekspert, har han i følge NRK alltid rett, så han bestemte at pausen skulle vare cirka en halvtime, eller til Tafsar og Sulltann var fit for fight igjen.

Dermed begynte bandet Quran Quran på ny å spille tung halalpop, mens imamen prøvde å halalslakte gitaristen.

Da halvtimen var gått, hadde over to hundre mann prøvd å tafse på Listhaug, men Storhaug hadde stått som en Trumfiansk mur mellom henne og tafse-tilhengerne og folk lå strødd. Sulltann hadde omsider sluttet å gråte og Tafsar hadde kviknet til og klart å sjangle bort. Dommeren følte de var klar igjen og blåste i fløyta.

- Nå går det mot sudden death, sa Gule, og både Tafsar og Sulltann lyste opp.

Oppmuntret av lovnaden om sudden death, hoppet de to Iransk Råd toppene tilbake i ringen, og ble fulgt av de norske damene.

Fortsatt var det kamp mellom Listhaug og Sulltann, mens Storhaug og Tafsar sto bak hvert sitt hjørne. Gule blåste kampen i gang og Listhaug angrep momentant. Det neste sparket traff akkurat like hardt og var akkurat like grisvondt som det forrige. På ny gikk Sulltann i knestående, mens tårene veltet som strie vestlandselver ut av øynene og han så nada. Da hoppet Tafsar inn, selv om det var forbudt, siden Sulltann ikke hadde tagget ham.

- Nei søren heller Mettapp, det der er skikkelig urettferdig altså, raste Storhaug, så hoppet hun og inn.

Kaoset var komplett. Gule mistet fullstendig kontrollen og blåste febrilsk i fløyta for å prøve å gjenopprette ro og orden, men til ingen nytte. Tafsar løp livredd rundt Sulltann, med Storhaug etter, mens Listhaug sparket og sparket, til ballene løsnet og tok hele veien opp, sånn at Sulltann til slutt lignet en yngre utgave av Marlon Brando i Gudfaren, med bulende kinn og treg stemme.

Plutselig hoppet Tafsar i panikk ut av ringen og la på sprang hele veien ut av moskeen, mens den digre sørlandsjenta tok opp jakten. Gule prøvde å hjelpe Sulltann ved å klaske ham på kinnene så han skulle kvikne til, men han hadde fått nok og spyttet ut både steiner og tunge. Da Listhaug ga ham et lett dytt, datt han langflat på ryggen og ble liggende. Hun satte en fot på brystet og ba dommeren tilkjenne henne seieren, men i stedet trakk Gule det røde kortet. Han anså at dyttet var for ekstremt, så han forsøkte i stedet å la en utslått Sulltann vinne.

Da klikket det for Listhaug. Gule fikk en overhøvling på en dialekt han ikke fattet, med innlagte norrøne gloser, før hun tok tak i skjegget og rykket det rett av.

- Du kødder rett og slett ikke med Lagertha på den måten, sa Listhaug strengt, åpnet hånda og viste en forskrekket Gule prakten han pleide ha på haka.

Redd også øyenbryn og hårbryst skulle forsvinne, våget ikke Gule annet enn å tilkjenne henne seieren og blåste kampen av.

Flere tusen håpefulle i moskeen hadde sett det samme. Norske damer var simpelthen alt for tøffe og rå, selv for utvalgte brødre, så slukøret måtte de konstantere at slaget var tapt.

De ruslet skuffet ut av moskeen og begynte å gå hjem, der kulturell geitebank av kone og unger i stedet ventet.

Gratulasjoner og kritikk har i ettertid kommet fra flere hold.

Statsminister Erna Solberg, kaller det først og fremst en personlig seier for Listhaug og Storhaug, men også en seier for Høyre, som hun har fått for seg at de to tilhører.

Jonas Gahr Støre, Knut-Arild Hareide og Trine Sofie Grande, våget ikke annet enn å gratulere Listhaug med seieren, og lover å lese Storhaugs bok.

Øverstkommanderende i Oslo, general og regjeringssjef Raymond Johansen, er imidlertid steike forbanna. Han sier til NRK, at “et angrep på muslimer er et angrep på ham personlig og alle nordmenn,” og lover at siste ord ikke er sagt i saken.

Rune Begliot Steen fra Apatisk Rase Sentral (ARS) lover å anmelde både Gu'bedre, Facebook, Twitter, alle høyreekstreme, Thomas Knarvik og staten Norge. Han får støtte av Sholtar Sulltann, som etter kampen ble akuttinnlagt på Rikshospitalet, der han har vært gjennom over førti operasjoner for å prøve å reparere forplantningsorganet.

Også fra Sverige har gratulasjoner kommet. SD-leder Jimmie Åkeson, gratulerer Storhaug og Listhaug med seieren, mens Åsa Rommelom har invitert imam Hassan Hassan Muhammed Abdul Mohammed, til å tale i riksdagen og tilbudt ham jobben som ny husholdningsminister.

Det har ikke lykkes å få en kommentar verken fra Storhaug eller Tafsar. De ble sist observert i Tyskland, med en livredd og skrikende Tafsar i front, og en rasende Storhaug rett etter.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.83/5
Rating: 2.8/5 (143 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.