Facebook forbys på Stortinget etter rabiate utbrudd fra Venstre

 
Facebook forbys på Stortinget etter rabiate utbrudd fra Venstre
Loading...
Loading...
Det ble i dag bestemt at Facebook forbys når Stortinget er samlet. Forbudet skyldes en rekke utbrudd den seneste tiden, der både ekstrem og moderat banning, lange vedvarende sukk, vanvittige og rasende utbrudd med frenetisk hamring på mobiler inngår, og som kulminerte med en alvorlig voldsepisode.

Fram til i dag har utbruddene blitt akseptert, siden alle gjorde det, men når stortingspresidenten fikk to iPhoner kastet kontant og knallhardt midt i trynet samtidig, sånn at han segnet om, ble det etterpå vedtatt å forby det populære nettstedet.

Episoden skjedde da representanten Bård Aas Held (SP) holdt tale, parallelt med at Venstres Rabid Raja spilte Facebook-spillet ‘Mafia Wars’ mot statsminister Erna Solberg. Hun som er en kløpper på spillet holdt regelrett på å knuse Raja, noe han definitivt ikke likte. Under høylytte protester og skrål på urdu, prøvde han først å påvirke Solberg til å gjøre feil, men dreven som hun er, virket det som en komplett umulig oppgave. Så han forsøkte i stedet å bestikke henne med en femtilapp, en hamburger og en flaske cola, men siden Solberg akkurat hadde spist, takket hun fint nei. Dermed hadde han ikke annen utvei enn å prøve å spille ferdig. Det gikk forferdelig dårlig. For da Solberg satte siste stikk, reiste seg opp, strakk armene triumferende i været, vrikket på baken og smilte hånlig mot ham, klikket Raja i vertikal vinkel med innoverskru.

Han så rødt på islamsk, og alle vet at det kan være svært uggent.

Fly forbannet over å ha tapt for et kvinnfolk, integrert eller ei, det var dråpen. Raja kokte på pakistansk og følelsene tok helt overhånd. Han bannet høyt på urdu og kastet mobilen i sinne, rett mot stortingspresidenten som satt og småduppet og bare såvidt hørte etter hva Bård Aas Held hadde å si, mens han søvnig prøvde å logge på Facebook for syvende gang, men uten å huske verken passordet eller emailen.

I det samme gikk det helt galt for partikollega og partileder Grande. Hun hadde forsøkt seg på Farmville, men sådde i stedet for å høste og omvendt. Dessuten hadde grisene fått for mye vann og druknet, og geitene hadde stukket av. Blemmene på gården skyldtes for feite pølser på lankene og et iPhone-tastatur som var alt for lite til formålet. Dessuten hadde Listhaug, som dreven bonde fra før og tidligere landbruksminister, alt for mye kontroll på farmen sin og lå mange level over henne. Så når også solsikkeåkeren visnet på grunn av at hånda dekket hele skjermen sånn at hun ikke så hva hun drev med, ble det for mye også for henne.

Dermed, akkurat i det Rabid Raja kastet sin telefon i rabiat sinne, gjorde hun det samme.

De to telefonene, en iPhone4 og en iPhone5, traff stortingspresidenten kontant i henholdsvis haka og nasen, noe som resulterte i øyeblikkelig bevisstløshet og en blodsprut som sto som en fontene ut av de maltrakterte neseborene.

Men ettersom de fleste stortingsrepresentantene hadde trynet plantet godt i en liten skjerm, logget på Facebook for å spille eller sjekke om de hadde fått noen likes på statuser de hadde skrevet dagen før, enten på en mobil eller et lite nettbrett, eller de sov, var det eneste vitnet til hendelsen SPs Bård Aas Held, som holdt verdens kjedeligste tale om livsfarlig ulv som måtte jaktes ned og skytes fra helikopter overalt i landet, da det skjedde.

Han forteller til NRK at han så de to klikke, noe han først naivt antok var på grunn av talen om ulveknerting, før de rasende tok rennefart og kastet mobilene av all kraft rett mot ham. Heldigvis klarte Bård Aas Held å dukke, så de suste i høyhastighet rett over hodet på ham og traff så den uskyldige presidenten knallhardt midt i trynet.

Trine Sklei Grande brøt fort sammen og innrømmet synden på stedet for å få igjen mobilen, mens Rabid Raja som vanlig skyldte på noen andre. Men han ble avslørt av Erna Solberg, som hadde sendt gjentatte forespørsler om nytt spill, denne gang i Candy Crush, dog uten å få respons.

Etter avsløringen tok derfor Justisminister Anders Anundsen en bestemt sjefsavgjørelse etter modell fra Tyrkia og president Erdugal, og forbød rett og slett Facebook i salen. Dermed er representantene tvungne til å begynne å bruke Twitter, noe som har skapt svært dårlig stemning blandt de 169 Facebook-avhengige folkevalgte.

Anundsen sier imidlertid i et lengre intervju med Aftenposten, at forbudet er høyst midlertidig, men at hendelsen var nødt til å få umiddelbare konsekvenser. Han ser for seg at det oppheves så snart hans nye bestilte nettbrett ankommer med posten, senest om 4-5 dager.

Den uheldige stortingspresidenten, Tor S. Hammer, som etter hendelsen måtte en tur på legevakten, sier at hjernerystelsen har hjulpet ham å huske passordet for å logge inn på Facebook, så han er egentlig ganske takknemlig for kastene, og fornøyd med at Bård Aas Held dukket akkurat i rett øyeblikk.

- No hard feelings, sier han til Rabid Raja, som han er usikker på om forstår norsk.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.77/5
Rating: 2.8/5 (101 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.