NRK lisensen tolvdobles

 
NRK lisensen tolvdobles
Loading...
Loading...
NRK, som de siste årene har slitt forferdelig med elendige programmer, elendige reportere, elendige programledere, elendig fokus i kameralinsene og katastrofalt lave seertall, spesielt etter at Skavlan gikk på lufta, melder nå at lisensen økes kraftig.

Dette skjer til tross for at mange har protestert mot den allerede høye lisensen folk må betale for elendig selvlagd propaganda og repriser av filmer og serier som er så gamle at det er skurr på bildet og revner i kantene.

Programdirektør Otto Nasistan, som sitter i avdelingsutvalget i barne-TV og var ansvarlig for ansettelsen av Sissel Vold, sier til Dagsknytt at en massiv økning i lisensen er helt nødvendig for å få råd til å sende Vold tilbake til Vestbredden, der det fortsatt er vold. NRK kommer også til å sende den drevne enøyde piraten Odd Karsten Tveit til Rakkalakka i Syria, for å finne ut hva IS står for og hva de foretar seg for tiden. Dessuten er det planer om å sende Huset på prærien og Saltkråkan i reprise til sommeren i stedet for fotball EM, som Nasistan mener folk flest ikke har interesse av uansett.

Det er også vedtatt å ansette opp mot 4,000 nyankomne asylsøkere, som daglig vil komme med tåredryppende historier om hvordan de tok seg til Norge fra Russland vinterstid. Programmet vil bli sendt hver morgen klokken 8:00 med reprise hver time fram til midnatt, kun avbrutt av nyhetssendinger om og med Vold på Vestbredden, og været i Troms.

Nasistan sier til P2 at Vold trenger mye lommepenger, beskyttelsespenger - og bestikkelsespenger, spesielt i møte med sjefsislamist Abbas i Palestina, for han holder på å bygge nytt hus. Han har dessuten endel ansatte på ferie i Israel, og de skal ha lønn, sier Nasistan.

Han sier at for å forenkle hele prosessen vil dagens årslisens bli beholdt, men fakturert hver måned i stedet. Nasistan tror imidlertid ikke folk vil merke nevneverdig forskjell, annet enn at det vil bli noen ekstra tall å plotte inn i nettbanken, men at det fort vil bli en vane, som er vanlig blandt lydige nordmenn.

FrP var eneste parti på Stortinget som var i mot økningen i lisenspenger, mens Hareide, etter å ha hørt at Saltkråkan muligens kommer i reprise til sommeren, tvang KrF til å stemme ja. Venstre blingset på ny på stemmeknappene, men uten at det denne gang hadde betydning.

Utenom høylytte protester fra FrP, var MDGs Rasmus Hansen den eneste andre som protesterte. Ikke mot økningen, men at Vold skulle bruke fly til Vestbredden i stedet for å sykle. Han lurte dessuten på om det var nødvendig med mer Vold på Vestbredden, nå som Vold hadde kommet til Oslo. Imidlertid gledet han seg stort til repriser på Huset på prærien, som er helt i hans gate.

Endringen trer i kraft umiddelbart og med tilbakevirkende kraft. Dermed blir neste regning på 49,000 kroner for alle med TV, radio, PC eller lommekalkulator.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.72/5
Rating: 2.7/5 (106 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.