- Det blir penn og papir fra nå av

 
- Det blir penn og papir fra nå av
Loading...
Loading...
Nestleder i FrP, Per Sandberg, som aldri har vært spesielt begeistret for andre elektroniske dibbdutter enn trønderske hjemmebrentapparat, sier til NRK at han framover kun kommer til å bruke penn og papir, at han har kastet ut både PC, mobiltelefon og vanlig telefon fra kontoret, og at det aldri skal tilbake.

- Skal noen ha tak i meg, får de bruke fotan, sier Sandberg, som fortsatt får pusteproblemer når han tenker på hva som skjedde.

Det var sent Mandag ettermiddag at Justisminister Anders Anundsen ropte til Sandberg at han måtte skru på PCen og sjekke eposten han akkurat hadde sendt ham. Sandberg, som har kontor vegg i vegg med Anundsen, og som har fobi for elektronikk, kalt electrofobia, lot først som han ikke hørte ham, skulte mot den nedstøvede computeren og grøsset. Men Anundsen ga seg ikke.

- Sjekk da, det er toppløsbilder av Erna og Grande, ropte Anundsen gjennom veggen.

- Og Sylvi og Siv helt i nettoen, la han til.

Sandberg var pirret. Han visste at mye crazy skjedde på landsmøtene, og til slutt tok nysgjerrigheten overhånd. Med skjelvende hånd rørte han først musa, men ingenting skjedde. Så kom han på at det var en av/på knapp bak på helvetesmaskinen som sto truende på golvet. Han måtte trykke på den for at svineriet skulle begynne å virke.

Han bøyde seg ned, lette og følte seg fram blandt støv og edderkoppspinn på baksiden til han fant knappen. Den skumleste lyden han visste i hele verden begynte plutselig å spille. Microsoft sto det samtidig på skjermen. Nå rant svetten i strie strømmer og hendene var så klamme at han kunne vri tevann utav dem. Han gikk litt på avstand og ventet på at det skulle være over. Endelig forsvant den skumle åpningstonen og skjermen ble hvit.

Hjertet hamret, både av fobien, men også av utsiktene til Grande uten BH, så han satte seg ned og ventet, mens han febrilsk skrudde av korken på lerka for å roe nervene med en klunk sterk trøndersk HB.

7675654567 uleste eposter sto det med rød skrift som lyste mot ham. Den skjelvende hånda dro seg mot musa igjen, men akkurat da han skulle åpne den siste eposten han antok var fra Anundsen, med lovede eksplisitte bilder av kvinnelige stortingsrepresentanter og regjeringsmedlemmer, var det det skjedde. Skjermen begynte å røyke.

Panikken slo ned i ham som et kraftig hjerteinfarkt. Han bare visste at noe så jævlig var dømt til å skje en dag, men var allikevel ikke forberedt på at det skulle skje akkurat nå. Spontant tak han tak i skjermen og kastet den rett i veggen utenfor kontoret. Glassplinter fløy vegg i mellom. Harddisken gikk samme vei og knuste helt i det harde sammenstøtet med gipsen på utsiden. Musa kom etter, så mobilen og telefonen, før han også kastet ut leselampen, bare for å være på den sikre siden.

- Noen vil kanskje kalle det en overreaksjon, men for meg var det snakk om liv eller død, sier Sandberg, som på grunn av nattesøvnen helst ikke vil tenke mer på episoden.

Nå røper imidlertid Anundsen overfor telegrafistbyrået NSB, at det hele var en fleip iscenesatt av ham. Han hadde på forhånd boret et lite hull i veggen rett bak Sandbergs skjerm, der han hadde stukket en tynn slange inn på kontoret fra hans eget. Da han hørte at Microsoft hadde spilt ferdig, var det bare å tenne opp en sigarett og blåse, ler Anundsen.

Partileder Siv Jensen, som ufrivillig har blitt trukket inn i saken etter at spøken ble kjent, lover å ta en oppvask med Anundsen. Hun har derfor bestilt stortingskantina til Fredag, der haugene av oppvask kan bli meterhøye, spesielt på fredager da Lasagne står på menyen.

Hun har også krevd at Anundsen sletter eventuelle bilder han måtte ha av henne og Sylvi, men bedt ham videresende de av Erna og Grande.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.63/5
Rating: 2.6/5 (107 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.