Lysbakken slutter i SV - blir Fantomet i stedet

 
Lysbakken slutter i SV - blir Fantomet i stedet
Loading...
Loading...
Audun Lysbakken har bestemt seg for å slutte som leder for SV med øyeblikkelig virkning, og i stedet gå fullt og helt inn for drømmejobben som Fantomet.

Avgjørelsen tok Lysbakken i løpet av Søndag kveld, etter at Nettoavisen hadde publisert nok en nedverdigende meningsmåling om partiet han leder. En meningsmåling som viste at SV fortsatt er i fritt fall og nå så langt under sperregrensen at Storskog virker som en åpen park.

På en pressekonferanse Mandag, der SV logoen holdt på å fade ut av seg selv, viste Lysbakken fram habitten han har tenkt å bruke i den nye jobben; en blå spesialsydd drakt og en gammel skøytehette han har knabbet fra norsk OL Museum på Hamar, opprinnelig brukt av Hjallis og rød, men Lysbakken fikk den farget i Fantomet-fargen Fantomet-blå av onkelen som bor på Kollevåg og stemmer Høyre.

Dessuten hadde han tatt på seg den selvkomponerte svarte øyemasken, for å teste om noen kjente ham igjen.

Lysbakken har ved flere anledninger stått åpent fram som en av de største tilhengerene av Fantomet i Norge, sannsynligvis i Europa, og sier til NSB at dette nå er drømmen som går i oppfyllelse. Han påstår selv at han selvsagt kommer til å ha en sterk trang til å svartmale miljøsyndere fortsatt, noe han har kjøpt 10 liter svart Butinox til.

Og for å gjøre jobben så autentisk som mulig, har Lysbakken bestilt en hvit hest fra en bonde på Os, en fjording han har tenkt å kalle Hero og ri rundt i Bergen på.

En ulv var det imidlertid langt verre å få tak i, så det ble en puddel, men han kommer uansett til å kalle den Ulv og lære den å løpe ved siden av fjordingen i Bergen sentrum, der han i første rekke planlegger å utøve virket.

- Ja, ingen uten katalysator i bilen er lenger trygg i Bergen, sier Lysbakken, og viser fram ringen på høyre hånd. En ring som i følge ham vil etterlate et dødningehode-merke på haken til de han finner uten katalysator, eller folk som fyrer med ved på forbudte dager.

Lysbakken mener bestemt at når han begynner i jobben, så snart fjordingen kommer, at Bergen vil vil bli norges fredeligste by på no time. Han lister opp flere positive effekter.

- Både Soldiers of Odin og Jenteforsvaret vil være helt unødvendige i Bergen, for når ryktet går blant kriminelle at Fantomet er i byen, vil de enten flykte til andre byer, eller slutte med ulovligheter. Det er et gammelt jungelord, sier Lysbakken, og skuler olmt på den eneste frammøtte reporteren, fra BT.

Han legger til at han nå har begynt å ta ridetimer med alt for liten pikesal på hesten, noe som visstnok skal herde testiklene når hesten går i trav, og for å unngå å få fantomsmerter.

- I tilfelle ballespark, forklarer Lysbakken, og forteller en lang og trist historie om da han som småguttespiller i Fana IF fikk en bløt og tung fotball rett i kasjotten.

Lysbakken har nå søkt Kulturdepartementet om støtte og lønn for jobben, ettersom han antar at tegneserier er kultur, samt at det er det departementet som lettest deler ut penger til totalt meningsløse og sinnssyke ting.

Han vurderte også å bytte navn til Kit Walker, som helten, for anonymitet, men bestemte seg for at navnet hørtes så unorsk ut. Han har derfor søkt folkeregisteret om å endre navnet til Kjell Gåer, som han heretter ønsker å bli kalt når han er uten drakt.

Reaksjonene på Lysbakkens nye jobb har vært svært blandede fra andre politikere.

Nestleder i SV, Stein Dom, tar meldingen blytungt. Han ønsker Lysbakken lykke til, men ser beksvart på at han nå må rykke opp et trinn og sannsynligvis lede SV-skuta ytterligere rett ned i kjelleren.

KrFs Knut-Arild Hareide, sier til Bømlo-posten at han aldri har hørt om Fantomet, siden det ikke er noen referanser til ham verken i bibelen eller Bømlo menighetsblad, som han har abonnert på siden før han kunne lese. Han synes imidlertid maska til Lysbakken er tøff, og likte ekstra godt den stripete underbuksa.

Den dysleksipregede Venstre-lederen, Trine Sklei Grande, sier til Dysleksiforeningens fagblad, Affttenposstten, at Lysbakken må følge kallet, noe hun selv gjorde da hun meldte seg på “Skal vi danse” på TV2, og at hun selv kommer til å slutte med politikk når hun vinner konkurransen og kan bli profesjonell danser på heltid i stedet.

Finansminister Siv Jensen (FrP), røper til NRK at Lysbakken er sikret lønn uansett. Om ikke Kulturdepartementet, selv etter over 40 truende og lokkende samtaler fra henne, tilbyr ham lønn, vil hun overta personlig og lønne ham privat for å slutte.

APs nestleder, Jihadia Takhbir, sier til det arabiske nettstedet Hrrrrrrrrrrrallah, at hun er sterkt i mot noen som helst innblanding i kriminell virksomhet i Bergen, og at Lysbakkens ønske og søknad til Justiskomiteen om å bære to erterpistoler, kommer til å bli blankt og kategorisk avslått.

Ordfører i Bergen, Trude Skarrer (MDG), er imidlertid uenig med Takhbir. Skarrer mener erterpistoler er en veldig god ide, for de etterlater ikke tomhylser, men derimot erterblomster, noe som vil gi Bergen et navn. Hun peker på Ålesund, som blir kalt rosenes by.

Lysbakken forteller avslutningsvis at han allerede har testet drakten på byen, dog uten ulv og hest, som han ikke har fått ennå.

Det skjedde natt til Mandag, etter at han hadde bestemt seg. Da tok han på seg drakten, høye svarte gummistøvler, den stripete underbuksa, maska og hetta. Så trasket han ned til Bergen sentrum for å patruljere. Uheldigvis kom det en patrulje fra politiet kjørende, som i følge Lysbakken spolerte hele opplegget.

- Jeg ble fortalt at borgervern var uønsket i byen, og at drakten var feil farge, noe jeg selvsagt protesterte på. Men det likte ikke politiet, så de prøvde å sette på meg håndjern. Sånt gjør man jo ikke med Fantomet ustraffet, så det måtte gå som det gikk, sier Lysbakken, og forteller om politibetjenter med ferske dødningehode-merker på haka.

- Heldigvis var det umulig å kjenne meg igjen, legger han til, og røper at han allerede til helgen håper å ha fjordingen klar, så det blir lettere å stikke av.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.84/5
Rating: 2.8/5 (115 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.