Tajik vil erstatte ‘Ja, vi elsker’ med rap

 
Tajik vil erstatte ‘Ja, vi elsker’ med rap
Loading...
Loading...
APs nestleder, Hadia Tajik, på folkemunne kun kalt “Jihadia,” som på 1 Mai hadde tatt turen til Grønland for å tale, sa til de rundt åtte eskimoene som hadde møtt opp for å høre på, at den eiekjære norske nasjonalsangen “Ja, vi elsker dette landet” er overmoden for utskiftning.

Ideen fikk hun fra den populære svenske fotballspilleren Zlatan Ibrahamovits, som er oppvokst i Malmø og vant til rap og andre kroppslige utluftninger, både på og utenfor banen.

For etter at hun hadde sett Zlatan rape (bør sannsynligvis ikke forvekslet med det engelske ordet for voldtekt) den svenske nasjonalsangen på YouTube, ringte hun umiddelbart til partikollega og høyeste instans i Oslo, General og regjeringssjef Raymond Johansen, for å høre hva han syntes om hennes nye versjon, som er basert på pakistansk allsang med innlagte klagerop og melodi delvis fra Abbas (Ikke han Palestina-duden, men det svenske popbandet som rulet forrige århundre) “Knowing Me Knowing You,” som herjet på den tiden, og den populære barnesangen "Tre små kinesere".

Med Abba, kinesere og pakistansk bakgrunnstøy i bakgrunnen, drakk Tajik en hel halvannenliters flaske cola på styrten og rapet den nye norske nasjonalsangen uavbrutt i over seks minutt. Tolv vers ble det før hun gikk tom for luft og måtte stoppe.

Johansen, som forsvarer alle muslimer og føler angrep på muslimer er angrep på ham selv personlig og alle andre nordmenn, var dermed forpliktet til å like den nye versjonen, noe han også lot en stolt Tajik få høre.

Og uten at de åtte eskimoene på Grønland forsto så mye av teksten, virket det som de likte sangen.

- De danset og rapet med, samtidig som de flådde isbjørn og sel, sier Tajik til NRK.

Som tidligere kulturminister, mener hun at raping er framtiden, men forventer noe motstand fra høyreekstreme og rasister i FrP, som hun tviler på vil like endringene, som vanlig.

- Kun norsk kultur betyr noe for dem, og de er ikke åpne for verken eksotiske burkaer, halal-krydder, hijab eller halvlovlig Sharia, påstår Tajik, og sier til TV2 at sangen skal fin-rapes av en fetter i Pakistan før den presenteres for Stortinget, allerede neste måned.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.83/5
Rating: 2.8/5 (108 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.