Bananer forbys i Sverige

 
Bananer forbys i Sverige
Loading...
Loading...
Svenske myndigheter har bestemt seg for å forby import av bananer. Det ble kjent etter at det svenske rasismeutvalget kom ut fra et ekstraordinært hastemøte for å diskutere saken.

Bakgrunnen for hastemøtet og vedtaket, er at statsminister Stefan Löfven uttalte at bananene var “for svarte” da han ble tibudt en klase overmodne bananer hos den lokale kjøpmannen, noe som ble fanget opp av Expressens journalist, Sveken Tiltro, som “tilfeldigvis” befant seg i samme butikk.

Dermed havnet Löfven på forsiden av avisen, utskjelt som fremmedfiendtlig nynazist og mørkebrun rasist. Det medførte så at statsministeren i over en uke har lett etter en fluktvei ut av uføret, og løsningen ble altså å totalforby bananer i Sverige.

- Da unngår vi sånne situasjoner i framtiden, forsvarer Löfven avgjørelsen med.

Svenske grønnsaks-og-frukt handlere, blir nå bedt om å skrelle alle de resterende bananene, sånn at de ikke kan selges videre. Staten regner med å måtte kompensere frukthandlere med flere titalls millioner kroner, da bananer har blitt uhyre populært i Sverige.

Den svenske riksdagspolitikeren Sten Kokko (M) synes et forbud er helt på sin plass.

- Det er et faktum at bananer etter en tid blir sånt som Stefan (Löfven) har sagt, og sånn rasisme kan vi ikke ha her i landet.

Også feministorganisasjonen Rødstrumporna hyller avgjørelsen om å forby bananer, men mest på grunn av formen, ikke så mye på grunn av fargeendringer.

- En banan, bøyd som den er, kan misbrukes til så mangt, så det er en gledens dag at denne fristende frukten nå forsvinner, sier talskvinne, Lotte Lottesen.

- Fargen har ikke så mye å si, da det er størrelsen som er avgjørende for mange, legger hun til.

Svensk politi uttaler i en kort kommentar at de nå frykter økt banansmugling fra både Norge, Danmark og Finland, og at det illegale bananmarkedet kommer til å eksplodere. Politiet ønsker derfor økte midler til opplæring av politihunder som skal spesialtrenes til å sniffe opp illegale bananer.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.61/5
Rating: 2.6/5 (80 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.