Vepsen gir opp - legger ned

 
Vepsen gir opp - legger ned
Loading...
Loading...
Det ble i dag kjent at det venstreekstreme nettstedet Vepsen, der Tor Bach og hans tidligere likesinnede marxistvennlige venner og støttespillere har skrevet over 619 “artikler” i hasjtåke og i dritings tilstand, omsider innser at høyresiden har hatt rett hele tiden. Nettstedet blir derfor nedlagt med tilbakevirkende kraft, altså sist uke om de får det til.

Bach sier til den kommunistiske avisen Klaskekampen, at de kan glemme en kommentar, og at han nå har meldt seg inn i både SIAN, NDL, Pegida, Soldiers of Odin, Sons of Odin, og Brothers of Odin, selv om han mener sistnevne nærmest driver blasfemi.

- Odin var en gud, og hadde ingen brødre, sier Bach, men har allikevel valgt å melde seg inn for support.

Sammen med tidligere “skribenter” i Vepsen, planlegger nå Bach å patruljere for Soldiers of Odin foran pølsebua “Hot dogs, cats and grilled seagulls”, som har mottatt trusler fra Profetens Ummah, siden den ikke selger halalslaktet svin og sterk nok chillisaus.

I følge NRK, som Bach også nekter å snakke med på grunn av kanalens antisemittiske holdning, vurderer han å tilby medlemmer av Soldiers of Odin skytetrening med luftgevær og softgun pistol, som han tidligere har gjort for radikale venstreekstreme og muslimer, men dette har blitt avslått av gruppens leder, Steffen Larsen, som kan skyte fra før.

Tor Bach ber nå alle han har kalt høyreekstreme om tilgivelse og påstår han ikke visste, og at hasj og medikamenter på blå resept med rød trekant må ta mye av skylda.

Han sier i et intervju med sian.no at vendepunktet kom forrige uke, da han ikke nådde apoteket i tide og at drug dealeren hans samtidig ble arrestert helt utav det blå. Dermed måtte han klare seg en hel dag uten rus, noe som i følge ham var det tøffeste døgnet han kunne huske, og at han dagen etterpå våknet totalt utslitt, men med et nytt syn på verden. Et mer realistisk og brutalt syn, fjernt fra det ignorante rosenrøde og hasjpregede lalasynet han hadde hatt tidligere.

- Det var som å bli født på ny, bare uten smerten ved å få klippet navlestrengen tvers av, sier Bach, som nå lovpriser Sylvi Listhaug, Christian Tybring Gjedde, Hege Storhaug, SIAN, NDL, SOO, hummer i kanari og makrell i tomat.

Han sammenligner opplevelsen med følelsen Neo hadde i Matrix, da han svalgte den blå pillen i stedet for den kommunistiske røde, og med følelsen Dirty Harry hadde da han sa de kjente ordene “Go ahead purk, make my day,” som han sa til politiet da de nektet ham å patruljere foran pølsebua første gang.

- Det gjør de aldri igjen, smiler Bach lurt, og trer SOO hoodie-hetta godt over hodet.

Han håper nå flere vil våkne fra dvalen og kommer heretter til å nekte å betale NRK lisens.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.68/5
Rating: 2.7/5 (97 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.