Listhaug berserk på Stortinget - Hareide i sjokk, Støre innlagt

 
Listhaug berserk på Stortinget - Hareide i sjokk, Støre innlagt
Loading...
Loading...
NRK melder at Integreringsminister Sylvi Listhaug (FrP), etter at både Støre (AP), Hareide (KrF) og Grande (V) nok en gang stemte mot forslag om innskrenkninger i overdådige gavepakker gitt til alle andre enn nordmenn, bestemte seg for at nok er nok.

Under Stortingets spørretime Fredag forsvant hun plutselig, men kom fryktelig tilbake.

Ikledd brynje og med skjold og sverd, begynte hun å jage de tre rundt i stortingssalen og ute i vandrehallen.

En gråtende, sjokkskadd og likblek Hareide, sier til Bømlo Menighetsblad, at han aldri har vært så redd i hele sitt liv. Selv ikke Bondevik har klart å skremme ham så mye, og han er i følge Hareide svært skremmende når han har gått tom for psykopharma og lykkepiller.

Det begynte som vanlig på Fredag. Politiker etter politiker gikk opp på talerstolen for å ytre de intetsigende meningene sine, mens resten satt og halvsov eller spilte Candy Crush på Facebook. Da det var AP-leder Jonas Gahr Støres tur til å tåkeprate om noe han ikke engang selv forsto, var det Listhaug fikk nok og gikk til kontoret. Der satte hun på siste episode av Vikings for å få inspirasjon og trøst av heltinnen Lagertha, mens bilder av de tre politiske motstanderne flimret ekkelt over netthinnen.

- Det klikket bare, sier hun til TV2, som fanget hele sekvensen på film.

Noe måtte gjøres. Noe drastisk. Hun tok sverdet ned fra holderen på veggen, kjente hvor skarpt det var ved å skjære seg på fingeren. Deretter smørte hun litt blod som et kors i pannen. Hun forsatte med å ta på seg vadmelskjolen, en tro kopi av Lagerthas, og til slutt brynjen. Da hun sto med skjoldet, sverdet og et blodig kors i pannen, stilte hun seg foran speilet og beundret synet.

Da Lagertha løp mot livredde franskmenn på skjermen, var det Listhaug fikk ideen. Det hadde fungert mot Hareide før og hun hadde ikke jobbet hele uken for ingenting. Over 900 forslag var blitt nedstemt, alle som ett. Det svartnet.

Hun rev opp kontordøra og løp mot Stortingssalen, der de halvsovende og Candy Crush-spillende politikerne brått våknet.

Listhaug, som i følge Grande så helt vill ut, pekte med sverdet mot de tre og gikk truende mot dem.

Hareide og Støre skvatt ut av de gullbelagte stolene og løp livredde i hver sin retning, mens Grande først ble sittende fast, paralysert og handlingslammet.

- HADIA, GJØR NOE! brølte Støre skrekkslagent, mens han febrilsk løp sikksakk, noe han hadde sett folk gjøre i utallige filmer, dog uten at noen var etter ham ennå.

For Listhaug hadde i første omgang fokusert på Hareide, som hadde gjemt seg bak Erna Solberg. Da hun leende fant ham, foldet han hendene over hodet begynte å tale i tunge, et triks han hadde plukket opp i Bømlo bedehus, for å koble ut alt rundt seg. Så gikk han i sjokk og la seg på golvet i fosterstilling, mens han oppførte seg som, og imiterte en reke.

Nå koste Listhaug seg. Første mann var nede og fokuset ble rettet mot Grande, som omsider hadde klart å lirke seg løs fra stolen og med blytunge skritt løp ut i vandrehallen. Der kollapset hun etter omlag ni meter, satte seg ned og hev etter pusten, mens Listhaug nærmet seg med sverdet hevet.

- Jeg trykket på feil knapp, jeg trykket på feil knapp, skrek en livredd og tungpustet venstreleder, som umiddelbart gikk med på ny avstemning.

Så var turen kommet til Støre, som fortsatt sprang sikksakk inne i stortingssalen og desperat ropte på hjelp fra Hadia Tajik. Listhaug sparket opp døra og et gisp gikk gjennom salen, utenom fra stortingspresidenten, som akkurat våknet med et gjesp og lurte på hvem sin tur det var.

- Vis nåde, vis nåde, vis nåde, hikstet Støre, og prøvde plutselig å hoppe rett gjennom et vindu for å unnslippe berserken.

Men vinduene er skuddsikre og lagd av ekstra tykt herdet glass, så Støre ble liggende forslått på golvet med brukket fot og forstuet tommel da Listhaug nådde bort.

Som Grande, gikk han umiddelbart med på ny avstemning og lovet å aldri mer stemme mot noen forslag Listhaug serverte uansett, så sant noen bare tikalte en ambulanse.

Både AP, KrF og Venstre vurderte etterpå anmeldelse av Listhaug - og FrP, siden partileder Siv Jensen tydelig hygget seg og spanderte popcorn og cola på alle i salen under episoden, men siden politikere er helt immune og kan gjøre nøyaktig hva som helst av sinnsyke ting uten at noen bryr seg eller tar affære, ble anmeldelsene skrinlagt før de rakk å bli henlagt.

Ny avstemning om Listhaugs asylforslag er allerede Mandag, og det er ventet gjennomslag for samtlige 900, uten unntak.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.53/5
Rating: 2.5/5 (143 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.