Pentagon bekrefter: Gay-skvadron opprettes

 
Pentagon bekrefter: Gay-skvadron opprettes
Loading...
Loading...
I en pressemelding fra det amerikanske forsvaret meldes det om at en egen skvadron kun for og med svært homofile menn nå opprettes. Dette gjøres i følge Pentagon av flere årsaker.

For det første er svært homofile menn sterkt underrepresentert i de forskjellige våpengrenene, noe Pentagon tror skyldes for gufne farger på utstyr og våpen. Derfor skal alt materiell males rosa og påsettes klistremerker med forskjellige søte motiv, sånn som svært homofile liker.

Dernest håper Pentagon at en skvadron bestående av kun svært homofile, med tilhørende rosa tanks og uniformer, vil bidra til at ISIS brått og seriøst skygger banen når de ser den homofile skvadronen komme buldrende, ettersom de virker usedvanlig allergiske mot selv relativt moderat homofile.

President Barracuda Obama, som er initiativtaker og gudmor for prosjektet, sier til CNN at dette topper selv Obamacare, noe han ikke trodde var mulig for bare to uker siden, da han våknet av den deilige drømmen.

- Change we can believe in, sier han, samtidig som han pikeaktig skipper bort til General James Hardcore, som ser ut som han holder på å selvantenne.

Også ektefellen, Michael Obama, er begeistret for endringene i forsvaret. Til NCB sier hen at også utpregede transvisitter vil bli inkludert i skvadronen, og at gallauniformene vil bli fantastiske, med blonder og utrolig mange unødvendige dippedutter til pynt.

Kommentarer fra statsledere verden over har ikke latt vente på seg og tysklands Angela Merkel var den første som kommenterte saken.

- Hvorfor er alltid Tyskland sist ute med store endringer? Obama er et geni, påstår Merkel, mens hun holder på å kladde diverse sexy julekort til tyrkias Erdugal.

Også vår egen Erna Solberg tror en homo-avdeling kan ha noe for seg, så hun har bedt forsvarsminister Titten Tei om å se på saken.

- For eksempel kan Telemark Bataljon ha godt av litt friskere farger og Hello Kitty klistremerker på hjelmene i stedet for dødningehoder og sånne ekle greier man forbinder med drap og morbide handlinger, skarrer Solberg på telefon fra Bergen Lufthavn Flesland, der hun som vanlig må krangle med Norwegian for å unngå å kjøpe tre seter.

Den russiske presidenten, Vladimir Putin, har kommentert saken med en video postet på Twitter, der han skoggler hjertelig i over tyve minutt, samt at videoen er lekket i sin helhet på YouTube, der den varer i over en time og også har med en sekvens der Putin mister pusten av en latterkule og må reddes av en lattermild og dritings Medvedev, som i forvirringen tar munn til munn på kona hans i stedet.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.77/5
Rating: 2.8/5 (103 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.