Breivik vant over staten igjen - får lage nytt manifest

 
Breivik vant over staten igjen - får lage nytt manifest
Loading...
Loading...
Etter at Andreas Behrüng Breivik vant en rettsak mot staten tidligere denne måneden, har han på ny vunnet en, for ham, viktig sak. Nemlig retten til å få lage et nytt manifest. Denne gang ble saken kjørt gjennom en såkalt tre-dagers hurtig-rettsak, der bevisbyrden ligger i kjelleren på politihuset og kun tas fram om noen orker å be om den.

Ettersom det forrige manifestet på hele 900,000 sider var så tunglest og langt at ingen gadd å lese det, men kun skummet gjennom de første fem sidene før de ga opp, har Breivik innsett at noe må gjøres.

Som selverklært nazist i egenkomponert liksomuniform med koster på skuldrene og distinksjoner ingen skjønner bæret av, planlegger derfor Breivik å lage et noe kortere manifest denne gang. Han har derfor bedt fengselsbiblioteket å bestille et eksemplar av Hitlers bestselger, Mein Kampf, som han vil klippe og lime fra.

Men siden han ikke får ha saks på cella, blir han nødt å rive ut utdrag av boka, som han deretter vil lime inn i manifestet ved hjelp av lim lagd av hvetemel og vann som han har smuglet inn i små porsjoner.

Breivik sier selv, via sin nye advokat Timothy Dahle, at manifestet denne gang vil bli mer lettlest, dog muligens litt mer klissete, og at han vil jobbe med det ustanselig, så sant han ikke kommer på nye ting å saksøke staten for. Han legger til at han allerede nå vurderer å saksøke på ny, ettersom han har blitt nektet å delta i skyteklubben fengselet har etablert - beregnet på fanger som venter på snarlig løslatelse. Advokat Dahle sier kjennelsen er “et lite skritt for Breivik, men et stort skritt for folk uten tung fotlenke, for å sitere den kjente astronauten Nils Armsterk” (Neil Armstrong red.)

Fengselsledelsen på sin side kaller imidlertid hele prosjektet et hån mot folks rettsoppfattelse, men føler seg helt maktesløse. Til fagbladet Lås &Slå, sier fengselsprest Guttorm Bastøy, at han ofte har bedt Breivik om å be sammen med ham, men at han da, i stedet for å folde hendene, automatisk slår ut med en arm, klakker hælene sammen og ser tomt ut i lufta. Han vurderer Breivik til å være for syk til å bli med i mannskoret, og for syk til å bli forkjølet.

Når det endelige manifestet vil være ferdig er foreløpig uklart, men Breivik har, i følge advokat Timothy Dahle, ikke tenkt å gi det ut før det er helt perfekt, altså at all hvetemelslimen har fått tid til å tørke og herde.

Han legger til at Breivik har uttrykt sterk begeistring for ham, ikke bare fordi han knuste staten i den siste rettssaken, men også fordi han nekter å snakke engelsk, noe som i følge ham var et problem med det utakknemlige fillebandet Boyzvoice.


------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.55/5
Rating: 2.5/5 (131 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.