Kongen krever all makt etter å ha sett første sesong av Vikings på Netflix

 
Kongen krever all makt etter å ha sett første sesong av Vikings på Netflix
Loading...
Loading...
Inspirert av Ragnar Lothbrok, hovedrollen i Vikings, planlegger kong Harald nå uanmeldte seilturer til England og Frankrike, der han vil kreve gull og verdier med seg hjem. Om May eller Hollande nekter, vil det i følge kongen få alvorlige konsekvenser.

Etter tips fra den tidligere svigersønnen, Ariel Behn, har kong Harald brukt helga på å se første sesong av TV serien Vikings, forøvrig også Sylvi Listhaugs favorittsesong. Han ble imidlertid frarådet av hoffstaben å se den gratis på Putlocker, men i stedet bruke en del av millionapanasjen på å bestille Netflix til slottet, noe han så gjorde.

Etter en god del plunder med å prøve å ringe inn bestillingen, fikk han til slutt hjelp av kronprinsesse Mette Maria, som i følge kongen er en kløpper på internett og sånne ting han ikke forstår.

Da han var ferdig med første sesong sent Søndag kveld, kalte han umiddelbart inn kongssønnen, Håkon Magnetus, for å legge en slagplan.

Og nå sier kong Harald I en pressemelding at tiden er overmoden for at kongen krever all makt igjen, at politikere har mindre enn null verdi og skal avsettes så snart som mulig.

Inspirert av Ragnar Lothbrok, hovedrollen i Vikings, planlegger kongen dessuten uanmeldte seilturer til England og Frankrike, der han vil kreve gull og verdier med seg hjem. Om May eller Macron nekter, vil det i følge kongen få alvorlige konsekvenser.

- Den stormen av vikinger som da vil seile over dammen, er noe Anglia og Frankia helst vil unngå. Det kan jeg garantere! sier kong Harald, som allerede har kalt inn til ekstraordinært kongen i statsråd på Stortinget, for å avsette, som han sier, “de udugelige politikerne,” og kreve all makt til seg selv.

Med tre-dagers-skjegg og påbegynte tatoveringer på den blanke issen, møtte kongen pressen ombord på selbåten “Røffen” på Onsdag, der han også viste fram tegninger på skipene som skal bygges for å ta seg til England. 90,000 vikingskip i tre, med skjold montert på sidene, noe som vil kreve mye skogsfelling, men kongen har heldigvis nære kontakter i Brasil, der det er mye urørt regnskog som kan kappes ned, så problemet løser seg selv, i følge ham.

Kong Harald mener dessuten at de nordiske landene skal slås sammen til ett land, som han planlegger å kalle Kattegat. Han har derfor sendt 1,500 brevduer mot Sverige, Danmark og Island, der han utfordrer til duell. Han regner imidlertid med at Carl Gustav av Sverige gir seg uten kamp, men er mer usikker på dronningen i Danmark, som han kaller et “råskinn.”

Island, med feige og korrupte politikere, tror han også vil gi seg uten sverdslag, men om de tør å stille er han klar til nettopp sverdslag.

Meldingen fra slottet har selvsagt slått ned som en islamsk terrorbombe på Stortinget, og statsminister Erna Solberg er nå livredd for hva som kan skje på Fredag, da det er innkalt til statsråd.

Også Knut-Arild Hareide er dypt bekymret og mener en dreining vekk fra kristendom og mot Odinisme er foruroligende. Han ber kongen tenke seg godt om og heller begynne å se "Malcolm i midten" på Netflix, som er hans favorittserie.

Trine Sofie Grande, har som vanlig tatt til Twitter for å uttrykke seg, og den dysleksirammede Venstre-lederen skriver:

“Dwyyr wt sp slwnnrbfw ay jrh gst ullw itf!”

FrPs Sylvi Listhaug er imidlertid helt enig med kong Harald. På sin egen Facebook side skriver hun:“Endelig!!!! Støtter kongen fullt og helt og gleder meg sykt til tokt i Wessex og Frankia. Det blir steinrått!! Lik og del!!”

NATO-sjef Jens Stoltenberg, kjent for å være rimelig konfliktsky, nekter å uttale seg i saken, og henviser til alle andre for en kommentar.

Kong Harald sier avslutningsvis at byggingen av skipene vil starte så snart kureren kommer tilbake fra Brasil, og senest på nyåret, enten han kommer tilbake eller ei. Han legger til at det norske folk må legge seg i hardtrening og forberede seg på tøffe tider:

- Som sagt, vi kan ikke ta i mot hele Afrika, men vi kan erobre det der nede i stedet. Det blir imidlertid beintøft, spesielt om natta, da de er naturlig kamuflert.

Hva mener du? Er du med kongen og vil 1000 år tilbake i tid for å gjøre Norge greit igjen, eller ser du for deg at en rotur i bar overkropp over Nordsjøen vinterstid kun vil føre til forkjølelse?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.75/5
Rating: 2.7/5 (102 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.