Löfven: - Terrorisme i Sverige er like utenkelig som å få solstikk i regnvær

 
Löfven: - Terrorisme i Sverige er like utenkelig som å få solstikk i regnvær
Loading...
Loading...
Den svenske statsministeren, Stefan Löfven, har klokketro på at jihadister holder seg klar Sverige, noe han sammenligner med å få solstikk i regnvær. Dette begrunner han med at eventuelle terrorister neppe gidder å slite seg gjennom sørpete våtmarker for å skyte duer og ender, for å ta jegerkurs og dermed tillatelse til å anskaffe våpen. Han mener dessuten at kvaliteten på flyktingene holder en ekstremt høy standard, og langt unna det inntrykket det de høyreekstreme rasist-nazistene i SD prøver å gi.

- Flyktningene som kommer til Sverige, er nesten uten unntak svært høyt utdannede ingeniører og overleger, og de er absolutt null interessert i jakt, så det sier seg nesten selv, sier Löfven, og ser morskt på pressekorpset mens han kniper de små griseøynene enda smale.

På spørsmål om håndgranater, smell og bomber i Malmö og Gøteborg, svarer han at det kun er snakk om nyttårsfeiring og fyrverkeri og forklarer at det også er klassifisert som dette.

- Kinaputter og uskyldig moro, sier Löfven, og får støtte av Åsa Romelom, den svenske visestatsministeren.

- I et multikulturelt land som Sverige, feires nyttår året rundt, avhengig av hvilket land festdeltakerene kommer fra, sier hun, og legger til:

- Kinesere har sitt nyttår, russere sitt, og nordmenn fester hele året. Dermed smeller det ofte, men som statsministeren sier, vi må kunne tillate nyttårsfeiringer og litt kalabalik på gatene når det skjer.

Romelom mener som Löfven, at den svenske økonomien aldri har vært sunnere på grunn av alle de høyt skolerte flyktningene, og om pengegaloppen fortsetter i samme tempo, planlegges utbygging av både politi og forsvar, selv om begge mener det strengt tatt ikke er nødvendig.

- Vi kommer til å ansette i alt to nye poliser i Stockholm, og forsvaret vil få noe ammunisjon igjen, sier hun, mens Löfven nikker ivrig samtykkende. En vane han pådro seg da sveisemaska måtte vippes opp og ned i ungdommen.

På spørsmål om den sparkede ministeren, synes både Löfven og Romelom at det er trist at Memmet Kapplann trakk seg som hus, asylmottak og hytte minister, bare fordi han har spist middag med noen tyrkiske ulver, noe Löfven sammenligner med å spise middag med ulvene i Kristiansand dyrepark, bare at de er tyrkiske. Han påstår at han er på nippet til å trekke saken inn for WWF, siden ulven mange steder er utrydningstruet, og at å dele middagen med dem umulig kan være verre enn å danse med dem, som Kevin Kostner gjorde, helt uten personlige konsekvenser.

- REDD ULVENE, SKYT IKKE BJØRNEN FØR SKINNET ER FLÅDD, roper Miljøpartiets Åsa Romelom plutselig, så høyt at den multikulturfargede reporteren fra Afroposten begynner å stamme og slå rundt seg, mens journalisten fra Expressen holder hendene foran ansiktet i spontant selvforsvar.

Stefan Löfven avslutter med en skarp advarsel til potensielle jihadister og terrorister som måtte ha hørt om Sverige.

- Her er dere ikke velkomne, men skulle dere allikevel finne Sverige på atlasen, er det svært usikkert om vi omgående finner hus til dere, og langt mindre jobb, så dere blir automatisk gående på trygd. Lenge!
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.72/5
Rating: 2.7/5 (113 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.