Forsvarsministeren: Skolene i Trondheim bør legges ned etter voldsvideoer

 
Forsvarsministeren: Skolene i Trondheim bør legges ned etter voldsvideoer
Loading...
Loading...
Forsvarsminister Ine Marie Eriksen Søreide (H) er en av de som har reagert sterkt på voldsvideoene som har kommet ut av Trondheim, der i følge Adresseavisa, smågutter fra Afrika tuller med norske menn.

Forsvarsministeren, som ikke takler antydning til verken blod eller vold, måtte på legevakten etter å ha sett første del av den mye omtalte filmen, før slagene kom, men hun hadde blitt advart på forhånd om at dette ville bli messy.

- Jeg begynte å gråte hysterisk og måtte løpe på do rundt sytti ganger, og da kom det ut av alle hull, sier Eriksen Søreide, som ble så dehydrert at akutt innleggelse var eneste utvei.

Hun har i ettertid fått referat av hva som skjedde, og planlegger nå å fremme forslag på Stortinget, om at alle skoler i Trondheim legges ned med umiddelbar virkning. Dette begrunner hun med at om det ikke skjer, vil man måtte begynne å forsvare seg, noe hun daglig jobber med for å unngå.

- Ja, søren heller, om vi ikke kan forsvare oss, er det jo ingen grunn til å angripe heller, sier Eriksen Søreide, og smiler latterlig i ren Ivo Caprino-stil.

Hun røper at Sverige er modellen vi bør følge. For i følge henne, har Sverige snart kvittet seg med hele forsvaret, og de har også lagt ned skoler, nettopp på grunn av vold.

Eriksen Søreide viser til forrige verdenskrig, da Sverige unngikk å bli invadert og havne i krig med tyske ubåter, og at det er derfor siste rest av det svenske forsvaret desperat prøver å skremme vekk russiske ubåter på strendene og skjærgården i nabolandet.

- Så snart Russland har tatt hintet, regner jeg med at Sverige gjør som oss, legger ned hele greia. Dermed er det ingen grunn for noen å provosere, og vi kan leve i fred, sier hun, og minner mistenkelig om Titten Tei André Von Drei, med pottesveis og luggen ned i øynene.

Samtidig røper hun at "Rambo - First blood", har stått på pause i videospilleren siden 1985, da coveret virket så forskrekkelig.

Om Trondheim-skolene blir lagt ned, er i siste instans opp til undervisningsminister Torbjørn Røe Isaksen (H), og han stiller seg positiv til forslaget.

- Elevene kan bare busses til andre byer og fylker, for eksempel til Oslo, der det er for få trøndere nå, sier han, mens han klør seg i skjegget og øver på å stå på én fot.

- Det er dessuten mye mindre vold på skolene i Oslo, legger han til.

Integreringsminister Sylvi Listhaug (FrP), som nylig kom tilbake fra offshore-kurs i Hellas, er imidlertid rasende over forslaget fra de to regjeringsmedlemmene. Hun lover sverdkamp til døra for å unngå at skoler legges ned på grunn av “uintegrerbart pakk fra Bongostan,” og varsler nå oppmøte på kontorene til de to, for å vise dem hvordan waterboarding uten drakt virker.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.49/5
Rating: 2.5/5 (111 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.