Støre frykter brudd på midten

 
Støre frykter brudd på midten
Loading...
Loading...
Etter at APs frontfigur og ubestridt tåkefyrste, Jonas Gahr Støre, mistet retten til pansret limousin og begynte å sykle til jobb, har de få kiloene han hadde igjen rett og slett begynt å slippe taket. Det bekymrer Støre såpass mye at han nå frykter brudd på midten, rett over navlepartiet, som ikke må forveksles med MDG, ofte kalt ikke helt navlet.

Støre har derfor henvendt seg til nestleder i FrP, Per Sandberg, for råd, da han virker å ha bedre kontroll på regionen. I følge Støre er Sandberg hans siste håp, siden både Steinar Bastesen, Erna Solberg og Trine Sklei Grande, alle har nektet å tilby hjelp.

Han sier til avisa Klaskekampen at Bastesen kun kom med en tirade av ukvemsord, inkludert hæstkuk, hæstpeis, og flere andre kjente og mer ukjente uttrykk i det nordnorske vokabularet.

Når Klaskekampen ber Bastesten om en kommentar til ukvemsordene som haglet mot Støre, er det eneste han sier om saken at “Æ e så satans førrbainna at æ ska faen mæ skrap av han kjøttet med teskjei og jag skjellette tel skogs.” Samtidig ble Klaskekampens reporter bedt om å “ryk og reis til hælvette, ellers ska æ lugg hjernerystelse på dæ,” før han slengte på røret fire fem ganger.

Erna Solberg, som ikke hadde rådgivere i umiddelbar nærhet, svarte bare kontant nei, da hun etter flere uheldige kommentarer på egenhånd den siste tiden, ikke våget flere uttalelser uten å konferere med minst en eller flere rådgivere først.

Trine Sklei Grande, som Støre hadde størst forhåpninger til, valgte å svare skriftlig, men ettersom hun er sterkt dysleksirammet, tolket han svaret fra henne som et nei.“Nwo, sry ksm di fommw yrsb dwkb!!”

Dersom også Per Sandberg stiller seg negativ til å hjelpe Støre å få fett på den lange, tynne, skranglete kroppen, kan det se ut som bruddet på midten blir en realitet, og at han når som helst brekker i to.

- Forhåpentligvis skjer det hjemme og ikke i trafikken, sier Oslos øverstkommanderende og stridsgeneral, regjeringssjef Raymond Johansen, som tror Støre i såfall blir liggende på gata til han forsvinner av seg selv. Han anmoder derfor Støre om å holde seg hjemme, og heller bruke ergometersykkel de siste kiloene.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.91/5
Rating: 2.9/5 (104 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.