Per Fugelli til Leirstein: - Jeg ER en syk, syk mann!

 
Per Fugelli til Leirstein: - Jeg ER en syk, syk mann!
Loading...
Loading...
Tidligere denne uken ble det kjent at professor i sosialmedisin. Per Fugelli, gikk ut i media og sa at folk måtte forstå voksne menn som gifter seg med småbarn. Dette fikk stortingsrepresentant Ulf Isak Leirstein (FrP) til å reagere, og han skrev på sin Facebook vegg over artikkelen: “Syk, syk mann.”

Fugelli forsvarte først utsagnet, men nå innrømmer han for såvidt at Leirstein har rett. Han har kjent etter, og hodet føltes for lett.

Det medførte en scanning av hodet, med den følge at legene ble så forundret at de anbefalte å åpne kraniet for å få bekreftet mistanken, noe som ble gjort.

Da kraniet ble åpnet, kunne legene konstantere at røntgenapparatet fortsatt virker, og at Fugelli hode faktisk var omtrent tomt, med unntak av en rød tråd som gikk på tvers. Overlege ved rikshospitalet, Geir Ove Frisk, som utførte operasjonen, sier han aldri har sett noe lignende tidligere.

- Hele legeteamet ble stumme. Ingen av oss hadde sett noe lignende før. Det er fortsatt et mysterium hvordan Per Fugelli tenker, sier Frisk, og legger til at utenom mangelen på hjerne, virker Fugelli relativt frisk.

Fugelli selv, som innrømmer at han ikke alltid forstår hva han sier, forteller til NRK at han ikke kommer til å slutte å snakke tullball selv om han nå har fått diagnosen Stupidonobraino, og at han selv om hjernen mangler helt, fortsatt håper at både NRK, TV2 og Dagbladet vil trykke hva han "lirer av seg".

Han henviser til overlege Frisk for å forklare hva den røde tråden gjorde i hodet, da han har problemer med å forstå det selv.

- Det var jo en merkelig situasjon ingen av oss hadde opplevd før, så vi var litt i villrede. Inntil anestesilegen foreslo at vi kuttet tråden for å se hva som skjedde, sier Frisk.

- Hva skjedde?

- Da datt ørene av.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.68/5
Rating: 2.7/5 (113 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.