Nytt Facebook-virus melder deg automatisk inn i KrF 
Nytt Facebook-virus melder deg automatisk inn i KrF


Loading...
Loading...
Det har den siste tiden dukket opp merkelige meldinger i folks innbokser på Facebook, som ser ut til å være sendt fra en nyfrelst venn eller direkte fra partileder i KrF, Kjell Magne Hareide, men linkene som følger med, opptil 32 om gangen, peker til en server gjemt under dåpsfontenen i Bømlo bedehus og er såkalt pissing.

Det vil si at du muligens blir logget av kontoen din, eller hvertfall kan det se ut sånn, og når du blir bedt om å logge inn igjen, koster det 90 kroner i kollekt og automatisk innmelding i Kristelig Folkeparti på Bømlo. Samtidig gir du fra deg både passord, epost adresse, og må døpes på nytt.

I følge lokalavisa Bømlo Tiedende, mistenkes klokkeren for å stå bak pissing-forsøket, og han har i politiavhør innrømmet noe som politiet betegner som fettisj, altså at han er uskyldig.

Avsløringene, som av Aftenposten regnes som langt mer graverende og alvorlig enn denne Panama-greia, vil bli tatt til høyeste hold så snart de finner ut hvordan man kontakter Facebook.

Både Kjell Magne Hareide og tidligere leder av KrF, Knut-Arild Bondevik, innrømmer skyld i skandalen, men sier det ble gjort i beste mening og at det som vanlig er tanken som teller. Trusler om sperregrense ble for mye for Bondevik, som på ny måtte ty til enorme mengder lykkepiller og psykopharma, mens Hareide som vanlig bøttet innpå med Whiskey og HB.

Det var i den anledning de kom på ideen, i pille og alkoholrus, på fest på en veranda på vestlandet en sen lørdagskveld klokken åtte. Klokkeren på Bømlo, som har 2-3 kvelder på IT-Akademiet ble deretter oppringt, og sammen undersøkte de muligheten for vervinger på den mer lugubre måten.

Leder av FrP, Siv Jensen, sier til TV2 at det er uhørt at såkalt kristelige bruker metoder som hører hjemme i 2011, og betegner det hele som amatørmessig. Hun legger til at verden har gått videre, og at programmet de brukte forlengs er avlegs.

Samtidig tar Jonas Gahr Støre (AP) alle tre i forsvar, og lurer fælt på hvilket program det er snakk om, mens Venstres Trine Sklei Grande, som akkurat er ferdig med Aerobics-timen da GB ringer, stiller seg uforstående til at folk klarer å gå i spagat, noe hun ser på som heksekunst og regelrett juks.

Vi kommer tilbake med oppdateringer i saken.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 3.05/5
Rating: 3.0/5 (105 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.