HU innfører grensekontroll

 
HU innfører grensekontroll
Loading...
Loading...
Den Himmelske Union (HU) innfører grensekontroll fra førstkommende Mandag. Det ble gjort klinkende klart på et pressemøte der nesten ingen journalister våget å stille spørsmål. Den eneste som våget, Foxy News’ blonde bimbo, Kathlyn McAllister, ble øyeblikkelig sendt ned igjen uten fallskjerm.

Bakgrunnen for grensekontrollen er i følge presidenten i HU, Tor, at Valhall nå har begynt å merke et økt tilsig av vikinger, spesielt fra Sverige, mens visepresident Sankt Peter melder om et eksplosjonsartet tilsig mot Perleporten, først og fremst fra midtøsten.

De legger begge skylden på sekretær og kaffekoker i HU, Muhammed, som med blikket i golvet, eller rettere sagt skylaget, delvis innrømmer skyld, dog uten å angre nevneverdig. Dette har igjen ført til at Muhammed nå trues med sanksjoner og utestengelse fra kaffekoking, noe han har reagert voldsomt på, da teen ikke er halal.

Som kjent er kriteriene for asyl i Valhall at man dør i kamp, mens en asylsøknad i Perleporten er noe lempeligere.

Tor ser imidlertid at dette fort kan endre seg framover, og at enkelte hedninger kan prøve å komme seg illegalt inn i Valhall. Han krever derfor grensekontroll sånn at asylsøkere som ikke har rett til asyl holdes ute.

- Etter over 1000 år med full fest og hæla i taket, kan vi ikke bare akseptere at disse nymotens pinglene som ikke engang har løftet et sverd får tilgang. De er festbremser som spyr av fluesopp. Håpløse tilfeller, sier Tor, men legger til at vikingene i Valhall tross alt har hatt mye moro med illegale asylsøkere når de kommer, spinkle, fulle av soyasaus og med rosa skjorte.

- Hos oss er det ikke så nøye med bekledningen, men de må være salige, sier Sankt Peter med et salig smil.

Når grensekontrollen trer i kraft, vil det bli køordning i Perleporten hos Sankt Peter, der potensielle asylsøkere kan risikere å måtte telte under ei rosa sky i dagesvis før asylsøknadene blir behandlet, mens nordiske hedninger vil bli avhørt av politiet i Valhall, ledet av politimester Svein Blodøks, før de eventuelt får anledning til å søke seg inn.

- Vi vil ta inn noen få kvoteflyktninger sånn at vi har noe å le av, for det er alltid morsomt, men reelle asylsøkere må ha gyldig grunn for å bli med på festen, altså de må kunne bevise at de har daua på beina med våpen i hånd, sier Tor, og legger fram nye vedtekter hamret inn i en splitter ny runestein.

Muhammed, som ikke er så nøye på det, sier at Paradis alltid vil være åpent for ravgale jihadister, enten de kommer hele eller i deler, men at kvinnfolk fortsatt vil være uønsket, så sant de ikke er jomfruer. Er de imidlertid jomfruer og har passert 72, er de velkomne til å søke jobb. Han legger til at han støtter grensekontrollen, da enkelte kvinnfolk har forsøkt å komme seg inn ved å anlegge skjegg og at det har vært nytteløst å prøve å steine dem ved å kaste skydotter. Anmodningen er derfor at selvmordsbombere fyller lommene med småstein før de trykker på knappen.

Grensekontrollen er underskrevet både av Odin, Gud og Allah.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.74/5
Rating: 2.7/5 (76 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.