Oslos statskommandant har byttet ut Audien

 
Oslos statskommandant har byttet ut Audien
Loading...
Loading...
Etter massiv kritikk for å si en ting, gjøre det motsatte, har Oslos nye regjeringssjef, Raymond “Rambo” Johansen, sett seg lei av at folk blander seg i hykleri og annet svineri han i alle år har stått for. Han har derfor via sine kontakter i utbryterrepublikken Russland, gått til anskaffelse av en russisk Katmandardo tanks drevet av en liten atomreaktor under panseret, i stedet for en “kjip” Audi, som i følge ham kun var midlertidig og langt under hans nypåberopte status som øverstkommanderende i landet Oslo.

Tanksen har møtt noe kritikk fra regjeringsmedlemmer i MDG, men kritikken ble rask stilnet med trusler om harde fengselsstraffer og tortur på Bastøy.

Til statsmetrologisk institutt sier Johansen at kjøretøyet kan avfyre 60 raketter i sekundet, men at han ikke har tenkt å bruke dem før han absolutt må.

Nyheten om det tunge kjøretøyet har imidlertid blitt møtt med ros fra vegvesenet, som nå har asfaltarbeidere på konstant alert i tilfelle asfalten tar skade når Johansen er ute for å cruise, noe han er ofte. Dermed får veiene i Oslo ny asfalt i en fart man ikke har sett etter krigen, noe som også gavner sykkelfanatikere i SV og MDG.

- Win-win, sier Johansen til NRK, før han skyter en måke med rakettkasteren som fulgte med.

Andre trafikkanter er derimot mer skeptiske, spesielt når de må kjøre bak Johansen, som holder lav fart i trafikken sånn at alle skal få seg en ordentlig god kikk på doningen.

- Man blir jo litt stolt, smiler Johansen, før han knerter en ny måke med det nye automatvåpenet, en russisk Kalashnikov, som også fulgte med.

Han styrer ikke tanksen selv, og har dermed fortsatt to privatsjåfører.

Igor og Vladimir, som også fulgte med, og som også fungerer som livvakter, tar seg av kjøringen, mens Johansen vinker til folk fra toppen av krigsmaskinen.

- Ja, det er viktig å møte undersåttene mine, og å motta hyllest, sier han og dukker i det en sko og en ølboks kommer som prosjektiler mot hodet.

- Dessuten har jo ikke jeg hjerne til å finne ut av hvordan man styrer dette droget, og ikke har jeg tid heller, legger han til, mens han sikter truende på en full skoløs mann.

Johansen sier til TV2 at dette bensin og diesel-styret har gått over alle støvleskaft, og den neste som mukker når han i neste uke får åtte helikoptre og 25 jagerfly, får seg en rett på kjeften.

Relativt relatert: Oslos nye byregjering planlegger egen hær med atomvåpen
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.69/5
Rating: 2.7/5 (96 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.