Stein-Robin Bergh på plass i Montana

 
Stein-Robin Bergh på plass i Montana
Loading...
Loading...
Som tidligere rapportert ble den avskjedigede norske politimannen Stein-Robin Bergh ansatt som ny Sheriff i den amerikanske staten Montana, der han nå er på plass, sammen med bikkja Taxi.

USA har som kjent helt andre våpenlover enn Norge, noe Bergh har tenk å utnytte til fulle. Han har derfor begynt å teste ut hvilke våpen som eliminerer alle bevis og hvilke som etterlater spor.

Undersøkelsene gjøres i samarbeid med justisminister Tor Mikkel Wara, som ønsker å bytte ut den kjedelige tjenestepistolen med noe med “mer smell i,” i følge Bergh.

Så langt har Bergh testet ut 945 forskjellige våpen, men kun Scud-raketter fjerner alle bevis, påstår han. Det er imidlertid litt for tungt for vanlige polititjenestemenn å drasse rundt på, så han fortsetter ufortrødent å finne et våpen som får plass i en ordinær patruljebil uten tilhenger.

Med fri tilgang på ammunisjon i alle kalibre, går det hardt utover både trær i skogen og ulovlige innvandrere i staten, og i følge lokalavisa Montana Times, har Bergh så langt massakrert skog i et område på størrelse med Hedmark, noe lokale bønder i området har satt stor pris på.

Samtidig setter Berghs vanvittige skyteglede og publisitet ren skrekk i ulovlig kriminelle i staten, og flere har allerede meldt flytting til andre stater, uten en “crazy Norwegian,” som han blir kalt, både av ulovlig kriminelle og liberale politikere i Montana.

Som test på om bevisene er totalt eliminert, bruker Bergh sin faste følgesvenn, vakthunden Taxi, en 16 cm høy Chihuahua.

- Om bikkja ikke lukter noe, er det greit, men om den får ferten av noe, er det bare å skyte mer, sier Bergh flirende, mens armene dirrer som om han har ristesyke.

Akkurat den ristingen påstår Bergh har blitt en vane, men han sliter med å få i seg en hel kaffekopp om morgenen.

LES OGSÅ: Sparket norsk politimann blir Sheriff i Montana

Til Wara har Bergh nå sendt en anbefaling om kaliber 50 rifler, som politifolk bør utstyres med, men han legger til at det kun er en midlertidig anbefaling, da rekylen er voldsom og kan medføre lammelse i skulderen om de ikke brukes riktig, noe han selv slet med i starten.

- Ja, jeg kunne ikke gire, kunne ikke ha Taxi i bånd, og det ble problemer på bordellene, sier en åpenhjertig Bergh.

I morgen skal effektene av Tomahawk-raketter testes, og Stein-Robin har målet klart.

- Det blir en meth-fabrikk i en parkert campingvogn, men vi må vente på at synderene er innenfor, sier han alvorlig, men så brister han ut i hemningsløs latter når han tenker på hvem de er.

Dersom testen er vellykket, vil Wara få råd om å installere takluker i alle patruljebiler, der avskrekkende Tomahawk-raketter vil stikke ut.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.78/5
Rating: 2.8/5 (132 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.