Politiets nye våpen mot terrorisme

 
Politiets nye våpen mot terrorisme
Loading...
Loading...
10,000 norske politimenn skal under kniven for å få mørkere stemme.

Etter at det ble kjent at norsk politi allikevel ikke behøver å bære våpen på grunn av terrorfare, har mange spurt seg om grunnen til dette. Men forklaringen er såre enkel i følge leder av politiforbundet, Svein Purken, som på en pressekonferanse forklarte hvorfor.

I følge Purken skal nemlig 10,000 norske politimenn under kniven for å få mørkere stemme, noe som effektivt vil skremme terrorister fra å begå terrorisme på norsk jord. Og allerede har de første 200 blitt operert på Rikshospitalet for å få en myndig og dyp røst. Dermed er våpen unødvendig, selv om eventuelle terrorister måtte være bevæpnet.

I LOVENS LANGE ARM, LEGG NED KALASHNIKOVEN OG HENDA I VÆRET!”, skal i følge Purken nå være dobbelt så effektivt som før, noe som har blitt testet i flere barnehager i Oslo, der ungene brøt ut i spontan gråt og la fra seg det de hadde i hendene øyeblikkelig.

- Vi trengte ikke engang true med pepperspray, legger Purken til.

Prosjektet har høstet internasjonal interesse, og Kina vil nå kopiere det innovative norske initiativet, samtidig som England vurderer det samme for Bobby og Big Ben, englands svar på ubevæpnet politi.

Også i Sverige har styresmaktene løftet på øyenbrynene, men det gikk fort over.

De nyopererte norsk politifolkene har nå blitt tvangsinnmeldt i politiets mannskor, og alle billettene er revet bort.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.46/5
Rating: 2.5/5 (97 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.