Lego med modulhus for flyktninger

 
Lego med modulhus for flyktninger
Loading...
Loading...
På grunn av husmangelen i Europa, har nå Lego kastet seg inn i flykningehusløsløsningsproblematikken og har bygget et Lego-hus som visstnok skal kunne erstatte telt og andre kummerlige boforhold for svært krevende flyktninger.

Modulhusene fra Lego, som er bygget av 19 milliarder legoklosser, inneholder både kjøkken, bad og ei knallhard seng i plast. Lego er nå konstant på utkikk etter egnede steder å sette husene, men det krever at bakken er hullete med runde humper, ellers vil husene fly “faen i vold ved første storm”, sier presseansvarlig i Lego, Bob T. Builder, fra København.

Han sier videre at Lego har syslet med ideen i flere uker, og at gjennombruddet kom da sønnen til en av sekretærene hans var med mora på jobb og sa noe på dansk han ikke forsto, men at det minnet om "flyktning."

I følge Builder, kan et hus settes opp i løpet av noen få tiår, og aldersgrensen for en montør er satt til 3 år, sånn at han ikke spiser opp materialene.

Lego uten grenser, hyller initiativet, og det samme gjør FN, som har bestilt 9000 trilliarder legoklosser som skal dumpes i forskjellige europeiske byer, der alle over 3 år kan forsyne seg og begynne å bygge.

Kokemuligheter blir imidlertid utendørs på grunn av smeltefare og vanvittig giftige gasser, men dette er noe Lego prøver å få en ordning på, blandt annet ved å gjøre svarte legoklosser mer svarte, og blå legoklosser mer grønne.

Det første modulhuset er forventet å stå ferdig i 2070, og bygges for tiden av Tusenfryd Barnehage i Drammen.

Dersom du ønsker et lastebillass legoklosser å starte med, kan Lego kontaktes på telefon 076555778899987765544544, eller email [email protected].
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.87/5
Rating: 2.9/5 (89 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.