Mullah Kreket overtar Viking - som bytter navn

 
Mullah Kreket overtar Viking - som bytter navn
Loading...
Loading...
Etter at Mullah Kreket ble frikjent for å drapstrue folk han ikke digger og gikk til søksmål mot staten, har det opprinnelige kravet på 100,000,- nå blitt endret til 100 tusen milliarder, og Kreket er så sikker på seier at han alt har begynt å investere pengene.

Utover investeringer i diverse våpen og klasebombefabrikker i Langtfokkistan, er kanskje den mest oppsiktsvekkende nyheten at han har kjøpt den norske tippeligaklubben Viking, som spiller hjemmekampene i oljehovedstaden Stavanger.

Kjøpssummen er foreløpig hemmelig, men en anonym kilde i Stavangerklubben, Erik Thorstvedt, sier til NSB, at summen ligger mellom 900 millioner og 900,001 millioner, inkludert moms.

Thorstvedt, kjent for å fomle ballen i eget mål, er svært positiv til oppkjøpet. Han sier til NSB at det bokstavelig talt er et røverkjøp, og at spillestilen nå vil bli radikalt forandret.

Oppkjøpet, som trer i kraft med det samme den Saudi Arabiske storbanken Hrallajalla stiller garanti, vil bety at laget også skifter navn. Viking blir byttet ut med Muslim, og nye spillere vil bli hentet fra diverse små amatørklubber i Syria og Irak, samt fra klubber i Afghanistan og i Afrika, så sant de klarer å skaffe seg falske pass.

Og om det ikke går, kan de nå også bli hentet fra Tyskland eller Sverige, i følge Thorsvedt, og får støtte av Arne Larsen Økland, som også ønsker å være anonym.

Viking Stadion bytter også navn til Muslim Stadion.

Det er foreløpig ukjent om Kreket vil bli hovedtrener for klubben, men en klausul i avtalen åpner for nettopp det. Om det skjer, vil Kreket bli den første vaskekte terroristen som trener et lag i den øverste divisjonen i Norge.

Ordkrig

Trenere for andre norske lag har allerede blitt kontaktet av Kreket, og ordkrigen er i gang.

- Ja, jeg ble truet på livet om vi vinner over Viking... eller Muslim, sier Kjetil Rekdal, og legger til at Kreket også krevde at Vallhall Arena, der Vålerenga spiller kamper, bytter navn til Medina Arena.

- Jeg fattet null, kalte ham en jævla hæstkuk av en søring og ba ham ryke og reise inn i hælvete, alternativt ta turen til Bodø, som går ut på det samme, sier trener i Tromsø, Bård Flovik.

Også Brann har fått påpakk fra Kreket, som mener navnet på bergensklubben negativt kan kobles til muslimsk ungdom i Sverige.

Kjetil Siem i NFF, skriver på NFFs nettsted at nyheten om Viking har slått ned som en selvmordsbombe hos forbundet, men at det nok går seg til. Han er i likhet med norsk rettssystem ikke så bekymret for dødstrusler eller terrorplanlegging på spillermøtene, men er derimot skeptisk til Vikings nye spillestil, 10-1, altså alle mann i angrep utenom keeper, noe han mener er veldig unorsk. Også Vikings nye drakt er han skepisk til, helsvart med hvit arabisk skrift, som lett kan forveksles med tradisjonelle dommerdrakter.

NFF har dessuten resolutt avslått Viking/Muslims krav om å spille bortekampene med våpen i hånd, og også ønsket om utplasserte snikskyttere på hjemmekampene ble omsider avslått etter noen timers diskusjon i bakrommet.

Tidligere landslagstrener, Egil “Drillo” Olsen, som også har erfaring som trener for det irakiske landslaget, sier til det kommunistiske nettstedet Rød Makt, at norsk fotball nå spisser seg til, at cup er cup, og at Afrika er stort. Han tror sjansen for at Viking/Muslim vinner serien er 1/16, og mener løftet om å spille i sandaler og flipflopper gjør at sjansene avtar i forhold til om de spilte i gummistøvler eller lakksko.

Vikings supporterklubb ser helsvart på oppkjøpet, at sesongkortene nå blir trykket på arabisk og Urdu, solgt i riyal og rupi, og at de nå må begynne å gå i supporterdrakter som en levende reklame for ISIS.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.71/5
Rating: 2.7/5 (122 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.