SD med 99% oppslutning på ny meningsmåling

 
SD med 99% oppslutning på ny meningsmåling
Loading...
Loading...
Det svenske innvandringskritiske partiet Sverigedemokratene (SD) fosser fram på meningsmålingene i forkant av valget, og får nå så stor oppslutning at det kan skryte på seg en fjerdeplass i verdenshistorien over partier med best oppslutning.

Det er det svenske meningsmålingsintituttet Seniors som har utført målingen der SD fikk den beste målingen noensinne registrert i Europa, og den fjerde beste i verden gjennom tidene.

Rekorden innehas av den nå avdøde diktatoren i Irak, Saddam Hussein, med sine nærmest uslåelige 112%, mens den afrikanske diktatoren i Uggabugga, Habba Dabba Dubba, innehar annenplassen med fine 110%. Dernest følger den selvutnevnte presidenten av Abgrabaistan, Hussein Hassan Hussain, som leder det afghanskinspirerte fillelandet med jernhånd. Han endte opp på 100% etter at han hadde drept hele landet og var den eneste som stemte.

Med en fjerdeplass i verdenshistorien har jubelen selvsagt stått i taket på partikontorene hos SD. Partileder Jimmie Åkesson, som umiddelbart hoppet av lykkepiller og andre psykopharma når meldingen kom, sier til den svenske avisa Ekspressen, at SD nå går for en tangering av tredjeplassen i første omgang, men røper videre at det ultimale målet er å vippe Saddam ned fra tronen og dermed at SD “kommer att toppa hela skiten”.

Seniors, som har utført meningsmålingen, er ikke sjokkert av resultatet. Til Ekspressen forteller eier og styreformann, og eneste ansatt, Bent Janson, at hele 246,000 eldre og voldtatte har deltatt i undersøkelsen, og at resultatene viser at Sverige stadig blir mer og mer høyreekstremt ekstremt (rettmessig forbanna).

Et av de 400 spørsmålene i undersøkelsen var nettopp om SD bør anses som ekstremt, og da svarte 92% “Ekstremt bra”, mens resten ikke forsto spørsmålet der og da på grunn av demens, Alzheimer, eller overdreven bruk av sterk hostemedisin kombinert med alt for lite mat.

- Det er antagelig også grunnen til at det ikke ble 100%, sier Janson, før han begynner å snakke om været.

I Norge har SDs plutselige framgang skapt sjokkbølger, noe som har bidratt til en uventet tidlig start på surfesesongen.

Statsminister Erna Solberg har sendt en rådgiver over til Sverige for å sjekke hva som skjer, men hun har ikke meldt seg på flere dager, så hun kan ha vært utsatt for blind vold, eller everday life, som svenskene sier på engelsk, skriver NSB. Det er nå iverksatt leteaksjoner på Stockholms sykehuser og de ghettoene politiet tør kjøre inn i.Men ettersom Erna Solberg er helt avhengig av råd for å ta en eneste avgjørelse, eller gi en eneste uttalelse, har hun etter råd fra en rådgiver sendt en annen rådgiver til Sverige, FrPs Sylvi Listhaug.

På telefon fra Stockholm, sier Listhaug til Dagsbladet, at alt er rolig i byen nå. Hun har vært på patrulje med Soldiers of Odin i ghettoen Rakkarby hele natta, og der “ordnet de opp”, påstår hun. Hun forteller videre at et møte er planlagt med “sveiseren” (Stefan Löfven, red.) senere i dag, men at hun først må til hotellet for å vaske blod av seg selv, sverdet og rustningen. Listhaug legger til at flere bydeler står for tur, før hun skriker “SOLDIERS OF ODIN YEAH!!!” så høyt inn i røret at journalisten nå har fått vedvarende tinnitus.

Den svenske statsministeren, Kjell Stefan Löfven, er dypt ulykkelig og vonbråten over resultatene fra den ferske meningsmålingen. Han røper til Aftonbaldet at han nå har begynt å forberede seg på valget med å drikke og sveise igjen, “for å ha et fag å falle tilbake på”. Pensjon regner han med at går filleveien, for kassen er solid bånnskrapt allerede.

Den svenske utdanningsministeren, Gustav Friodilin, er imidlertid mer optimistisk til tross for resultatene, og til tross for at regjeringssjef Löfven har tatt til flaska og begynt å drikke. Han sier at absolutt alt kan løse seg bare man bare lager mange nok og helt perfekte hånd-hjerter, før han demonstrer et helt perfekt hånd-hjerte.

Resized Image


------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.95/5
Rating: 2.9/5 (110 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.