Gule stiller som presidentkandidat i USA

 
Gule stiller som presidentkandidat i USA
Loading...
Loading...
Den tidligere wannabe-terroristen Lars Gule, meddeler via en venn av en annen venn, at han kommer til å stille som presidentkandidat i det amerikanske valget i November, melder NRK.

Gule har sett seg lei av Donald Trump’s stadige angrep på Islam, og mener han lett kan arrestere Trump på det meste han sier. Blandt annet planlegger Gule å arrestere Trump på utsagn om at Islam hater vesten, noe han skal bevise med et bilde av kompisen Ali, som drikker Cola og gnasker på et tørt pizzastykke.

Økonomisk kan det selvsagt bli en utfordring å stille som kandidat mot milliardæren Trump, men Gule er alt i gang med en innsamlingsaksjon på nettstedet GoFuckMe, der man kan donere penger. Så langt har 103 kroner blitt samlet inn, noe Gule er svært fornøyd med etter så kort tid; i underkant av fem uker. Sammen med egne midler nærmer det seg nå en enveisbillett til USA med Ryan Air, og 67 mellomlandinger før han når Washington, der intervju med både CNN, CBC, CHGFD, FGD, Focks News, ABC, og AC/DC er planlagt for den TV-vante NRK-eksperten.

At han ikke er amerikansk borger og født i USA, noe som er et krav for å stille som presidentkandidat, ser ikke Gule som noe problem i det hele tatt.

- Nei, det tror jeg ikke blir noe problem, jeg er tross alt forsker, professor, orakel, allviter, ubestridt verdensmester og expert på tema som Islam, radikalisering, teppebankere og teppesnusere, og jeg er så langt til venstre at jeg ofte føler slagside, sier Gule, og legger til:- Amerika skal være sjeleglad at jeg stiller.

Om den svært venstrehendte NRK-eksperten vil klare å bli nominert foran andre venstrehendte som Hillbilly Clinton og han andre, er et åpent spørsmål, men i følge Gule skal ingen stein være usnudd.

- Vi må snu hver en sten, sier Gule, på steinstranden i Moss, der han nå har snudd bortimot en tredjedel av steinene.

Høster både hyllest og kritikk

Meldingen om at Lars Gule stiller som presidentkandidat i USA, har blitt møtt med blandede reaksjoner.

I Venstre og SV er gleden stor over meddelelsen fra Gule.

- Tøffere enn Fantomet, sier Adun Lysbakken (SV), og ønsker Gule all mulig hell med den enormt lange flyturen og i det kommende valget.

- Grande, sier leder av Venstre, Trine Sklei Grande, samtidig som hun øver på Tango med partikolleaga og ufrivillig dansepartner Rabid Raja, som gråtende ber henne slippe.

Også tidligere politikere uttrykker begeistring.

Jens Stoltenberg (AP) sier på telefon fra Brussel, at Gule bør ha en god sjanse til å vinne. Han peker på seg selv som bevis på at alt er mulig.

- Jeg pleide å hate NATO, til jeg fikk sjefsjobben. Gule hater USA, og hva er vel da mer naturlig enn at han overtar sjefsjobben, sier Stoltenberg, som innstendig håper han vinner, sånn at han ikke lenger behøver å snakke engelsk med Obama, eller neste amerikaner som ikke kan et pip norsk.

- Amerika trenger en norsk president, for det er typisk norsk å være best, utbryter landsmorderen, Gro HarLem Brundtland (AP), før hun leende river i stykker selvangivelsen og tredobler honoraret for neste tale.

- Ai wudd nått der, altså jeg hadde ikke våget, sier en annen tidligere norsk statsminister, Torbjørn Jagland (AP), som for øyeblikket sliter med å gjøre seg forstått i Brussel, der alt avdanket norsk politikerskrap fra AP havner.

Leder av FrP, Siv Jensen, har det ikke mulig å få en kommentar fra. VG melder at de har prøvd i mer enn to timer å få en kommentar, men Jensen klarer ikke slutte å le.

En annen som derimot hadde uventet mye på hjertet om saken, er Knut-Arild Hareide (KrF). For etter at integreringsminister Sylvi Listhaug (FrP) stilte seg bak ham på pressekonferansen, ga ham en lapp og hvisket ham noe i øret, kom det en lang tirade om fordømmelse og ren forbannelse over den “jævla sinnsyke” ideen fra Gule. I følge TV2 virket det som om Hareide slavisk leste rett fra lappen Listhaug ga ham.

Donald Trump skriver på Twitter at han aldri hadde hørt om Gule før, men at han nå har blitt briefet av kameraten Aksel Jonas.- This is why we need walls, to keep the terrorists out, skriver han blandt annet, og truer med å kjøpe Ryan Air for å sende Gule til Afghanistan i stedet.

Så spørs det hva amerikanere flest synes om den gråskjeggete narsissistiske korpulente ille nissen fra Norge, i påtatt lusekofte og med ryggsekken full av sprengstoff.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.60/5
Rating: 2.6/5 (98 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.