Regjeringen varsler om ølpriser på dansk nivå

 
Regjeringen varsler om ølpriser på dansk nivå
Loading...
Loading...
FrP har fått gjennomslag for en av sine fanesaker; mye billigere alkohol.

Gjennomslaget kom etter at KrF plutselig snudde i alkoholpolitikken på Mandag, etter at KrF-leder, Knut-Arild Hareide hadde vært med FrP’s nestleder, Per Sandberg, på studietur til Ålborg i Danmark i løpet av helgen.

Hareide, som aldri hadde vært utenlands før, ble mektig imponert av at danskene - til tross for de latterlig lave ølprisene - allikevel ikke ravet rundt fulle overalt, noe han tidligere hadde antatt.

- Jeg foventet scener som tatt rett ut av TV-serien “The Walking Dead”, at jeg ville bli angrepet av dritings folk fra alle kanter, sier Hareide, med raspende whiskey-stemme, dårlig skjult fylleånde og rødsprengte, trøtte øyne, mens han retter på slipset som har vært dyppet i dip.

Sandberg sier gjennomslaget i forhandlinger kom sent Lørdag kveld, rett etter at Hareide hadde sunget “Halleluja” i karaokebaren for 18 gang, og for 18 gang blitt buet ut så kraftig at han måtte heve stemmen, noe som ble et problem da forhandlingene skulle sluttføres Søndag.

- Det gikk mye på tregt tegnspråk, sier Sandberg og ler.

- Det ble mye peking mot hodet og magen, bekrefter Hareide.

Sandberg forteller at Hareide begynte å tøye opp og innse at alkohol ikke var Satans vaskevann allerede etter den andre slurken med Tuborg.


- Da Knut-Arild hadde drukket hele glasset var han klar for strippeklubb, men vi kom aldri så langt, for på veien så han en karaokebar han ravet mot. Jeg måtte løpe etter for å ta ham igjen, mens han hoiet på 'Kumbaya my Lord' av full hals hele veien inn.

Sandberg kan røpe at ny danmarkstur er planlagt allerede til helgen, og da står innvandringspolitikk på agendaen.

De nye prisene for alkohol blir som følger:


En flaske norskprodusert øl i butikk skal ikke koste mer enn 5,- per flaske. Utesteder kan kun doble innkjøpsprisen, og moms bortfaller for all utendørsservering - om det også er lov å røyke på do.

Røykeområde var et krav fra KrF, etter at Hareide ble kastet ut av karaokebaren for å ha smugrøykt på toalettet.

- Han ble helt vill og begynte å yppe seg mot utkasteren. Hoppet opp og skrek “Jeg er en Viking!!! Du kødder faen ikke med meg!!!”, sier Sandberg, som legger til at Hareide faktisk slo vakten gjentatte ganger i hodet da han krøket seg av latter, men at han heldigvis ikke registrerte slagene.

Den nye alkoholloven, som ble hastevedtatt på Mandag, betyr flere milliarder i tapte inntekter til staten, men Hareide og Sandberg har allerede forhandlet seg fram til hvor pengene skal innhentes fra.

- Halve oljefondet skal investeres i bryggerier over hele verden, og det resterende investeres i klasebombefabrikker i Afghanistan og Iran, sier en blek leder av Kristelig Folkeparti, Knut-Arild Hareide, før han unnskylder seg og løper mot do.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.72/5
Rating: 2.7/5 (172 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.