SV vil koble inn Special Victims Unit for å demme opp for voldtekter

 
SV vil koble inn Special Victims Unit for å demme opp for voldtekter
Loading...
Loading...
Leder av SV, Audun Lysbakken, sier til Sotra Blad, at løsningen for å oppklare flere voldtekter eller forebygge, finnes i New York i USA. Han brukte hele sist helg på å se sesongene 1 til 67 av den populære TV-serien, og sier til bladet, skråstrek avisa, at detektivene løser absolutt alle saker i løpet av ca 50 minutt, hver gang, noe han mener er dypt imponerende.

- Faktisk like god oppklaringsprosent som Fantomet, og det er fantastisk, sier han, og avslutter med den kjente lyden fra serien, "dong, dong", som har blitt en vane.

Lysbakken vil nå formelt foreslå for justisminister Per-Willy Amundsen på Stortinget at han tar kontakt med de to detektivene og ber dem komme til Norge, "uansett hva det måtte koste". Om de så skal tilby deler av oljefondet for å lokke de to til Oslo, dong, dong, sier han.

Amundsen på sin side er skeptisk til ideen og mener at løsningen i stedet ligger i svært tung bevæpning av politiet, kombinert med en stående ordre om å skyte først og fortsette å skyte til bevisene er vekke, noe som støttes av Senterpartiet.

- Denne metoden har blitt brukt mot ulv i en årrekke. Det fungerer helt fint, sier Senterpartiets viltekspert, Per Bonde Land.

Venstre raser (sannsynligvis)

Som ventet har både Lysbakkens og Amundsens ideer blitt dårlig mottatt av Venstre, som alt mulig annet som kommer fra andre partier. Trine Skrev Grande har nok en gang tatt turen innom sin egen Twitterkonto for å sutre, dog uten at noen forstår den dyslektiske ordleggingen:

- Neu, dwyyr et wm dåtkif udr!!!!

Galskap

- Dette er komplett galskap, sier leder av Justiskomiteen og nestleder i AP, Hadia "Jihadia" Tajik, til NRK, og forklarer at dette er folk som allerede er opptatt med å løse saker i New York, og at om de kom til Norge, ville muslimer få dårlig rykte hvert femtiende minutt, noe som er totalt uakseptabelt.

Meningene hennes støttes av KrF. Knut-Arild Hareide sier til TV2 at New York, som er en mye større by, med mye større arvesynd enn Oslo, må få lov å beholde de to svært effektive politifolkene, men han endrer kjapt mening i det han ser integreringsminister Sylvi Listhaug entre studio.

- Piss off din mikropygme, sier Listhaug, og Hareide får det travelt med å forlate lokalene.

Hun på sin side sier seg enig med Lysbakken i at SVUNYUSA (Special Victims Unit, New York, United States of America) vil være en fordel å få til landet, men hun vil kombinere de to super-etterforskerene med Amundsens ide om tung, tung bevæpning.

- Oppklaring, så en spontan quick fix, sier hun, og lanserer samtidig ideen om politi i full Viking-mundur, med hjelm, sverd, langt lyst skjegg og brynje, bare med moderne våpen, noe som i følge henne vil stoppe enhver tanke på voldtekt når det blir kjent. Alternativt kan Soldiers of Odin utstyres med de tunge våpnene, som hun anser ville vært enda mer effektivt.

Om Norge kommer til å sende en formell forespørsel til Hollywood om å leie crewet fra TV-serien, vil bli tatt opp i Stortingets spørretime neste Søndag, en dag Hareide garantert velger å oppholde seg i bedehuset på Bømlo.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.75/5
Rating: 2.8/5 (93 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.